後生既郭富城無一個Mirror既人比得上不服來辯

79 回覆
59 Like 10 Dislike
個樣好膠 化妝化到似韓仔啲女就中意
要懲罰,懲罰已足夠吧,懲罰已足夠吧
反而城城素顏/淡妝都型到仆街
樓主落樓下公園同班廢老一齊想當年啦
家駒好撚型
我係城城fans

佢近10幾年都唔再出新歌
依家睇韓 blackpink

時代係會轉 永遠都係後生的帶領
新片 Temple of the King 正到癡線 樂壇之神
仲家駒,真係變阿伯,好快你都會變成你口中最憎嘅果款廢老
點可以咁樣比???
上天是公平的
都啱,個陣香港既影藝產業既發展,係亞洲既第一同日本齊名,個陣競爭真係大到癲
家駒出道已經係30幾年前,走都走咗差不多30年啦,好耐之前啦,好多人都未出世
而家係興mirror 「焫焫焫焫焫焫著」果種舞曲,睇下之前九展concert萬人空巷就知
三年之後仲係度先再講野啦
棒棒堂話哂都去過小巨蛋紅館
亞州天團剩係去到九展
海傍得果幾十人叫香港大混亂
屌你老母鏡粉真係弱智到一個點
番去同余宜發含撚啦死基佬
宜家都比唔上啦
依個真 不過依家既城城陣佬味都仲係好型,不過時代永遠都係後生話事都係不爭既事實
你都係接受唔到周圍都係mirror 廣告同周街都係mirror fans啫
如果而家mirror係紅館開show應該要廿場起跳
後生郭富城依家出道嘅話咪又係畀你班連登仔話係死基佬
直頭要一千場起跳啦
mirror世界第一
日日香港大混亂
嬸嬸同基佬下面濕哂啦
發仔
接受現實啦
香港女性老中青都係鍾意哩款樣
就算唔鍾意教主係Mirror入面都仲有另外11個類型,緊會鍾意其中一個
所以mirror係無得輸
Edan ian 姜b Jer 等人已經輪住彈起
姜b已經攞埋叱吒最喜愛男歌手,其他成員應該會輪住攞
呢啲post都唔知做乜9,人哋紅又好似好撚唔抵得咁,永遠消費哥哥 城城出嚟比搏人認同,你唔鍾意咪行開囉,咁人哋呢期紅係事實,鍾意啲乜都要經你哋批准先?係要踩低人抬高自己嘅
而家睇返都覺得郭富城好令仔,真係冇得輸。果個年代,P圖又冇而家咁勁,又冇好似而家咁化重妝畫眼線。
整容怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞