後生既郭富城無一個Mirror既人比得上不服來辯

79 回覆
59 Like 10 Dislike
城城仲叫係活躍緊架喎,戲都仲有keep住拍,上年仲先啱啱開完籌款show
係,突然爆一隊男團出嚟仲要個個有才藝之餘仲要靚仔真係好難得
情況有d似劉華城城金城武黎明古天樂等人組一隊組合咁
哥哥又係無得頂
咁組隊mirror 出黎應該易過你下低個個神級組合
劉華城城金城武黎明古天樂
講完自己唔笑先好野
連當年既棒棒堂都未追到就挑戰天王
三年之後仲係度先再講野啦
你覺得下低係神級組合係因為佢地各自都係娛圈發展咗二三十年各有地位成就
可能過多廿年姜b 教主 Edan Jer等成員都做晒影帝同攞過幾次歌手男金呢
比身高?
一個Anson Lo已經搞到哩兩日香港大混亂海傍逼爆人成地濕晒,仲講棒棒堂,你瞓醒未呀
咩年代呀仲阿黃
我反鏡fans都忍唔住屌你
屈到癡線啦
呢條片頭幾秒 都睇到
https://youtu.be/WNZXcaqLogc
個鼻是假的
忽然覺得文森佐入邊,

呀玉澤演個細佬, 都幾似佢後生時個FEEL
你當我地代表近平流架?
不過唔高

高既話真係屌打哂
成日講後生邊個邊個好,以前啲嘢都返唔到轉頭,講嚟做咩?講完郭富城會變後生?
米𠹌吹奏先人啦吊
你諗下香港市場有咩競爭可言
數均成個樂壇得佢地一隊主打唱歌既偶像男團而且係選秀節目出身走韓風
Error都差唔多,不過佢地走綜藝路線為主

做非洲土著首領同做美國總統都唔同地位
夠啦,可能好多睇佢地唔順眼嘅人覺得佢地只係一群mk仔,但哩個世代嘅女仔需要嘅偶像就係哩款,唔係高不可攀果種神一般嘅存在,係要好似容易接近,可觸及嘅偶像(雖然Anson Lo 都已經神化咗,班fans自稱神徒)
呢啲至係神
鏡果d靠髮型靠化妝收皮啦
姜b米8秒佢啦
哩個世代唔需要神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞