後生既郭富城無一個Mirror既人比得上不服來辯

79 回覆
59 Like 10 Dislike
日撚日係到吹奏Mirror啲薑B,Anson Gaylo,埋韓國仔有幾靚仔

Sorry有郭富城係到在座各位都係收翻埋先
無論係潮流既觸覺,定外表都係屌打咁多位。

領先班韓仔幾十年既三七分,中分髮型,完美咁Carry到,依個個女鍾意啲仔都妝感咁重,

我地既Aaron 唔洗化都已經有咁既美男子效果。郭富城世界第一,屌打Mirror 同班韓國死基佬,不服來辯。

個死gaylo 個樣怪到 唔係唔靚仔
但硬係有種講唔出既怪
你指身高?
外星人
又黎想當年
利申 :認同後生郭富城係正啲
城城老咗

Anson Lo 老咗

個鼻好怪 明明樣樣都唔差 一拼埋就好怪

所以城哥世一
唔使講啦
你拎個神級嚟比根本無可能贏到
不如話後生嘅mj 無一個香港人比得上不服來辯
jm9姐
你係咪可以復制一個後生既城城出黎呀咁
郭富城老咗更正
成日搵d幾十年前嘅嚟同教主比,證明mirror同教主真係稱霸咗現今娛樂圈,係哩個世代根本搵唔到其他人同佢地比較
黎明 同 劉德華 後生都係靚仔到痴線
樓主想表達乜?

咁城城咪紅到做四大天皇囉,中港台都紅。你話咁靚仔都唔紅就話啫

定係樓主想講mirror無佢咁靚仔,不過都ok靚,所以紅都有理由?
要搵過靚仔過後生既城城真係搵唔撚到
咁你咪棒番佢出黎唱歌跳舞拍劇囉
你唔好搵番潘安黎講
四大天王 城城 黎明 真係堅靚仔既
咁依個都係事實,香港娛樂圈已經沉咗一大段時間,都好多謝Mirror令到香港娛圈再現曙光
張國榮世一
仲有話咩男人老狗靠化妝先靚仔果d
好多好似好索嘅女明星落咗妝你都唔會想屌,睇造美人就知女人妝前妝後有幾大分別,但女明星一樣被人追捧,男明星點解唔可以化妝
日日見啲人吹奏Mirror 邊個邊個有幾靚仔,吹到咩天上有地下無,好鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞