【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(弱智)大整合 (3)

345 回覆
32 Like 3 Dislike

Chi ma gun 醬囝開咁多假ac 重要拎個email嚟屌人中介打手

智商真係太低
你正一小學雞式盲反 死中介狗

巴打睇得出嗱

佢要盲反就點解釋都無用

又嚟曲直難分🤦🏻‍♂️
蔣狗真係弱智
蔣狗真係弱智

事主出現了
屌 又一隻!
蔣狗真係弱智

事主出現了

又一隻
【事先聲明】

我地係絕對絕對唔反對蔣生打擊中介,但佢一直都只係單方面提供一堆無人認證嘅資訊,有人叫佢畀證據話遲下,久久都未有實質證據證明。而且,佢經常戴住個光環四處辣火頭,但發現自己做錯之後毫無悔意。所以,我地睇唔過眼先會狙擊佢,目的係想佢對自己講過嘅說話負責,並唔係反佢反中介,就係咁。

証據已提供左,你要盲反都無辨法

解釋你所謂證據 呢個只係我地既聲明

Chi ma gun 醬囝開咁多假ac 重要拎個email嚟屌人中介打手

智商真係太低

只係踢爆一封算被面佢 根返個時間估 其實好有可能全部都係佢

智商真係太低

醬囝偷人果幾個ac add左好多人都係正生出
橫惦admin遲下就比你幾條友啲資料我

又引我笑

咁你咁急起我地底做咩

智商真係太低

醬囝偷人果幾個ac add左好多人都係正生出

蔣仔應該當我地係傻 以為我地睇完會當係中介佬send被我地

咁CID幾時拉人封艇

咁CID幾時拉人封艇

學蔣仔話齋口講未為真
小朋友做野係永遠唔諗後果

蔣仔 點解我個整合1 同2未Delete?
蔣狗真係弱智

事主出現了

又一隻

屌你老母中介狗
蔣狗真係弱智

事主出現了

又一隻

屌你老母中介狗

引蛇出洞
蔣狗真係弱智

事主出現了

又一隻

屌你老母中介狗

引蛇出洞

又多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞