【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(弱智)大整合 (3)

345 回覆
32 Like 3 Dislike
通知各位巴打 我地又有料爆
多謝各位報料者 我會盡力幫你地揭露蔣仔真面目
蔣仔我被二十四個鐘時限你 如果你唔向各位有份被你屈係打手 五毛 中介既巴打公開道歉 並且承認自己既所作所為係過份同無合理證據和以上我地整合既罪證,否則,我地將會爆料
btw我地係支持你反中介狗
蔣仔我被二十四個鐘時限你 如果你唔向各位有份被你屈係打手 五毛 中介既巴打公開道歉 並且承認自己既所作所為係過份同無合理證據和以上我地整合既罪證,否則,我地將會爆料

啱啱訓醒

蔣仔我二十四個鐘時限你 如果你唔向各位有份被你屈係打手 五毛 中介既巴打公開道歉 並且承認自己既所作所為係過份同無合理證據和以上我地整合既罪證,否則,我地將會爆料

上次係非禮同其它假野,今次係咪強姦隻狗?

係啊 我要爆你猛
醬囝上次比41j 凶到咁都唔肯真真正正道歉 依家又點會認衰仔丫
醬囝上次比41j 凶到咁都唔肯真真正正道歉 依家又點會認衰仔丫

佢唔肯道歉咪繼續撚狗

啱啱訓醒

蔣仔我二十四個鐘時限你 如果你唔向各位有份被你屈係打手 五毛 中介既巴打公開道歉 並且承認自己既所作所為係過份同無合理證據和以上我地整合既罪證,否則,我地將會爆料

上次係非禮同其它假野,今次係咪強姦隻狗?

係啊 我要爆你猛

蔣仔 你慢慢考慮下
我預告一下 呢一次有聲同圖 而且有蔣仔中學既威水史

G持醬囝企硬 咁我先有花生食
面對中介打手嘅迫害
醬囝絕不害怕同低頭

一陣就見立法會議員
我而家見緊trump trump
一陣就見立法會議員

帶埋我去見游b
小朋友做野永遠唔諗後果

講到口都臭 我度門開左個幾月都未見cid
一陣就見立法會議員

帶埋我去見游b

帶埋我
小朋友做野永遠唔諗後果

蔣仔你睇住鐘做人啊
小朋友做野永遠唔諗後果

蔣仔你睇住鐘做人啊

驚到瀨屎未
小朋友做野永遠唔諗後果

蔣仔你睇住鐘做人啊

驚到瀨屎未

我每日都咩住條屎片生活
又要驚CID 又要驚比醬囝起底 又驚比連囝出賣
又要驚國民黨特務 依家重要驚埋立法會議員
小朋友做野永遠唔諗後果

蔣仔你睇住鐘做人啊

驚到瀨屎未

我都未爆 蔣仔就急急腳告狀 記住叫議員一齊撚狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞