【芝麻街上的蔣狗】蔣介石(弱智)大整合 (3)

345 回覆
32 Like 3 Dislike
點解依家醬囝唔追擊慕光嘅?
小朋友做野永遠唔諗後果

講到口都臭 我度門開左個幾月都未見cid

蔣仔你睇住鐘做人啊

驚到瀨屎未

我每日都咩住條屎片生活
又要驚CID 又要驚比醬囝起底 又驚比連囝出賣
又要驚國民黨特務 依家重要驚埋立法會議員

巴打你就算走到天腳底 蔣仔都會昅實你
小朋友做野永遠唔諗後果

講到口都臭 我度門開左個幾月都未見cid

蔣仔你睇住鐘做人啊

驚到瀨屎未

我都未爆 蔣仔就急急腳告狀 記住叫議員一齊撚狗

人地理你都on9 啦

唔通睬你條戇尻?

慕光打手

慕光打手

我提醒醬囝重有慕光呢個追擊對象 咁我點會係慕光打手
蔣仔 又話admin應你email話會Delete個整合post 同bam我地 你可唔可以cap封email po 出嚟做證? 定係由頭到尾都係你吹水?
蔣仔 又話admin應你email話會Delete個整合post 同bam我地 你可唔可以cap封email po 出嚟做證? 定係由頭到尾都係你吹水?

連囝重黑暗過牙祖
難道要回家了

慕光打手

我提醒醬囝重有慕光呢個追擊對象 咁我點會係慕光打手

蔣仔高峰期究竟有幾多人要狙擊

連囝重黑暗過牙祖
難道要回家了

如果怪錯連囝就唔好啦 要開返個post同連囝公開道歉

連囝重黑暗過牙祖
難道要回家了

出去開個post問連囝啦
立亂將個人資料交比人
重衰過牙祖
幾時有我嘅食飯相 想知自己咩樣

連囝重黑暗過牙祖
難道要回家了

立亂將個人資料交比人
重衰過牙祖

犯事害人唔洗負責任?

巧京京牙

連囝重黑暗過牙祖
難道要回家了

立亂將個人資料交比人
重衰過牙祖

我地比兩個鐘時間蔣仔啦

連囝重黑暗過牙祖
難道要回家了

立亂將個人資料交比人
重衰過牙祖

犯事害人唔洗負責任?

巧京京牙

四眼排骨巴打究竟做咩事要你咁狙擊佢

巴打好快手 咁我唔等蔣仔兩個鐘啦
因為比醬囝搞到唔敢出街
連尼住入
https://lihkg.com/thread/262256/page/1?ref=ios
連尼住入
https://lihkg.com/thread/262256/page/1?ref=ios

你咪繼續搞事,橫掂我已經叫律師做緊野

要告我咩 告我問連尼住野?
(突發有圖)連登疑似出賣會員資料
https://lihkg.com/thread/262239/page/1?ref=ios

我都有開
(突發有圖)連登疑似出賣會員資料
https://lihkg.com/thread/262239/page/1?ref=ios

我都有開

咁我幫你推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞