【雷聲大雨點小】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXI

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
咁係真係達狗冇揀到
99%正選令廢龍動搖+同leno講佢會正選定no.1龍
20m賣廢龍又唔係高價,點都係做咗傻仔。講話咩球會冇錢/冇人買leno呢兩點可以斟酌,因為可以選擇唔買party/有其他方案

一句到尾,達狗根本冇料發掘同培養球員
5. 唔用巴丁
達狗十足個啲昏君
嗰時臨尾明明講緊有財力扑晒party牛蛙
明明就冇人想跟佢地
最後個半月
買左啲咩人呀柒頭達
個髮型好似又高左...
Emiliano to Yerry Mina before saving his PK:
“You’re nervous, eh? I can tell you’re nervous”
“I know where you’re going to shoot.”
“Watch and see how I’m gonna eat you up.”

型到
佢身型已經有絕對優勢 仲出埋口術
其實賣廢龍唔係最主要係達狗唔應承比no.1佢,係等錢駛咩?
我哋個隊長啞咗
唔講以為佢唔識英文
英文狗連中文都咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞