[公鹿對太陽]2020-21 NBA季後賽討論區(66)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
herro 19 class架
same,參考返joe harris同bertans份約,無可能中產
咁前兩年的確係羊同當值搶好多嘅
Stat同表現都係
但A頓遇到波縮將佢天賦再發揮多啲咁解啫
只要走啱位 個波自動到手
真,佢多左pick and roll in,accuracy 大升。
唔再一味射中距,入面又無人搶板
https://twitter.com/statmuse/status/1412631994190630912?s=21

cls咁既record都有
JR躺着也中槍
兩個都伏能到痴線
我之前都咁講 俾其他巴打屌話關cp3咩事
美國運動係特別多人去計呢啲stats
Robinson好就好在唔係企鵝神炮
可以自己走位跑住來射
不過唔係好穩定就是了
同埋都好睇隊友拉唔拉到Spacing
cp3 contribute 左一半佢打法上的轉變同進步,ayton自己上年都進步緊,兩者不可缺。
如果ayton still play like 上年季初,我腸都未必入到final。可能俾rmbj 打爆左
成隊公鹿都係攝腳狗
3分穩定40%以上 4年有兩年47% 3分
去到邊都一定貴
你哋華人圈先咁鳩屎
外國個個都覺得係正常
睇番精華lopez都好幾次攝cp3 landing位 不過唔中
笑撚咗
真心wor
好撚憎而家個個wide open原地跳投完都可以失晒平衡咁左跌右跌 小兒麻痹咪撚打籃球
洋腸好味 洋腸正
Mickey Mouse Ring
大麻頓有樣嘢好就係自己知自己事
暫時安安份份做藍領苦工唔爭波打
勇請咗kenny atkinson做助教
wiseman有人教了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞