[公鹿對太陽]2020-21 NBA季後賽討論區(66)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
咪只係得冰科有得出,其他只係得垃圾時間先見到。
除了5正選、Portis、冰科、姐夫同干諾頓,其餘人只會喺垃圾時間先見到。
冰科同姐夫仲要出好少,鹿實際上主要輪換係7個。
coach nick話覺得hawks future brighter than suns
你講完有冇起雞皮?

意識既重要性
學到野...係咪K LOVE
2018 draft今年可以early extension
JJJ, Sexton, MPJ, Huerter, Shamet, Graham, Gary Trent, Melton唔知上到幾錢呢
MPJ係咪一定Max呢
咁鷹未來應該全NBA數一數二好
成隊core最老個件下年先第四年
佢地應該有trade啦
hunter Huerter reddish Bogdanovic都幾爭位
可以夾件意粉trade粒星
都真係bright過我地, 我地一野轟落一粒星度, 佢地有cap得來, young asset多, 仲要接近齊哂pick, 加勁多second round pick
https://twitter.com/statmuse/status/1412620382100549633

The Suns are shooting 87.0% on free throws, the highest mark by a team in NBA playoff history (min 10 games). They shot 25/26 in Game 1.

playoff打多過十場嘅球隊入面
腸係射罰球數場均最少個隊
第二少係鹿
兩隊係唯二場均<20球
原本如果crowder無miss
知唔知26/26會唔會係紀錄
尊重啦
原本記錄係拓柒係1992 final 21/21
crowder你個臭西
即係原本一日係可以有哂CP3紀錄, DA 20 20, FT 0 miss
18應該好多max
實max個啲我無打了
應該有doncic young ayton sga
sexton應該25M

屌上面打漏仲有herro
Nunn duncan就fa了
@食蕉
佢避開個買犯咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞