[公鹿對太陽]2020-21 NBA季後賽討論區(66)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
街場有心避我覺得make sense
但nba你唔去盡就好大機會輸三分
當然唔係話去盡就可以撞低佢
但如果射條友都預左跌黎draw foul
咁係抵死>攝腳
我上面有講
當cp3三分fade away既話
lopez個步踩住三分線其實好合理
而最後cp3係右腳踢中佢小腿
左腳先會踩前左
如果本身無踢前呢個動作
而係跟住自己個上半身好smooth咁fade
成件事根本唔會發生

都係個句
而家個個日以繼夜練個shooting form
係 跳 射 跌
最後受傷全部都係抵撚死
bagley當年唔gur高中隊友ayton 拎 1st draft 嫁 佢1覺得自己先係
係kings既錯
咁bagley未算差的,係同屆太多尾機。
ayton前年俾人屌垃圾1st draft
Saric torn
ACL....
佢講唔係就唔係咩,Lopez封波果陣個視線留意緊佢自己對腳,佢一定知道對腳入左CP3個圈內,有意就固然仆街,無心既話,佢係後知後覺無收腳,所以個惡意犯規都係抵畀
我屌牙
trade jc 就得
你講嗰4個都好重要,氹到huerter 等bogi完約前打住後備先就得
cam hunter 兩個玻璃就留住先
同埋我自己覺得huerter 做第六人適合d
bogi就應該完約就走,或者轉後備,
長遠肯定係想cam hunter,cam 仲要練多一,兩年
純粹跑過去唔小心跳前我覺得係冇心
跳完再疾步多下個d 就有機會有心

有打波都知 你守波慢要全速跑埋去跳去守射波其實好難就落腳位 講緊係全速補位個隻守射波
落場打波又實有緊張 位
你估可以下下好似你地班鍵盤戰士咁冷靜續格分析咩
Nunn duncan呢d中產,sga未必有max
sga 點會冇max
我中肯講句啦,其實CP3有幾賤就眾所週知,反而今次對面Lopez個底冇咁花
上次大飛癲狗掂佢少少,佢就撻生魚咁撻,影帝黎
總結:唔係攝腳,係CP3扮嘢,故意踩落人地隻腳到
估唔到連被人攝腳犯規嗰個都係仆街,仲要話係特登踩落人隻腳度

其實你被人打一拳會唔會只係你特登揾塊面撞人隻手?
屌你
好中肯,thx
最尾多左
正面睇佢算係一個幾role play既球員,平均十零分上陣,希望crowder可以頂多少少
仔細睇仲要係向下望睇住嚟攝腳
Ayton分分鐘打足

鹿家陣玩4F1pg
佢係一大步踏埋出三分線落地位
打開波唔可能無依個意識,比賽都咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞