有冇人報左satco?

259 回覆
2 Like 2 Dislike

讀文 問問題好似係講緊final in
呢次gp dis 好似新項目

應該太多人申請 要整多round 篩人

唔似,要screen人可以用返份濕鳩心理測驗

好似下rd都有濕鳩心理測驗

之前好似過左心理測驗先有得 in,呢家政府諗縮數
叫職員 in 人唔洗錢,screen 完先放去心理測驗,因為份卷要錢
如果呢 round screen 淨既人都過唔到心理測驗就好笑

唔係掛 果少少錢都要慳
開個account要幾錢
人地其他公司first round已經係online apt test
CAD會唔會窮到咁

如果好似上面巴打咁講, 筆試係做critical thinking咁一定係為慳錢
每印一份都係比正價
幾年前考過, 本身係round1 考

上面巴打應該講緊online 果份心理測驗要錢

唔似,要screen人可以用返份濕鳩心理測驗

好似下rd都有濕鳩心理測驗

叫職員 in 人唔洗錢,screen 完先放去心理測驗,因為份卷要錢
如果呢 round screen 淨既人都過唔到心理測驗就好笑

唔係掛 果少少錢都要慳
人地其他公司first round已經係online apt test
CAD會唔會窮到咁

如果好似上面巴打咁講, 筆試係做critical thinking咁一定係為慳錢
每印一份都係比正價

心理測驗要錢
Critical thanking 都要
今年轉左有兩日筆試?可能之前筆試入座率唔高過唔到auditor先唔可以 day1考埋單critical

份心理測驗好多人正正常常都過唔到,應該係太specific

唔係掛 果少少錢都要慳
CAD會唔會窮到咁

每印一份都係比正價

心理測驗要錢
Critical thanking 都要
今年轉左有兩日筆試?可能之前筆試入座率唔高過唔到auditor先唔可以 day1考埋單critical

份心理測驗好多人正正常常都過唔到,應該係太specific

所以今次Screen 完英文先考,可能冇人過到
以前過完心理測驗後揀剩一堆人,英文只要叻過剩返既對手就得

如果critical thinking 都要錢
咁兩日筆試慳好多錢
完左第一round 筆試已經篩左一半以上既人
interview有無咩特別野要準備
interview有無咩特別野要準備

早d訓 冇野可以準備
有無人有下round嘅消息

下個月先出

下個月先出

原來都等左成個月

下個月先出

原來都等左成個月

有排
其實會唔會已經出左? 記得好似係within 6 weeks
有無人收到?
其實會唔會已經出左? 記得好似係within 6 weeks
有無人收到?

乜消息都無。。
有無人收到?

乜消息都無。。

Same
唔得會唔會有 failed email

出左下round
收到email了🤧🤧
啱啱收到
有無人知assessment centre做啲咩?
收到啦 仲以為無
收到了
in 得麻麻地仲以為會冇下 round
其實大概in幾多日?一group幾多人?

利申: 12/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞