有冇人報左satco?

259 回覆
2 Like 2 Dislike

聽人講新卷幾長

癡線,diagraming 個啲一分鐘要做2,3題

同埋答錯可能會扣分 instruction 叫唔好wild guessing

聽人講新卷幾長

癡線,diagraming 個啲一分鐘要做2,3題

同埋答錯可能會扣分 instruction 叫唔好wild guessing

Diagraming 係 iq test
會唔會係巴打你....

Spatial Visualization 先啱 我認我廢
有冇人paper 1+2 做得晒+冇撞過

做得60題到
feel到要說再見

之前考過剩五分鐘

巴打勁野喎
衰personality test?

做得60題到
feel到要說再見

做到70幾
5份卷得Paper 3做得哂兼有時間剩

做得60題到
feel到要說再見

未必既

做得60題到
feel到要說再見

做到70幾
5份卷得Paper 3做得哂兼有時間剩

70幾都係差幾題姐

之前考過剩五分鐘

巴打勁野喎

有次衰 Personality test, 有次衰 assessment center, 之後就冇再試

點解呀巴打
Assessment centre 係final round 啦喎
差少少

之前考過剩五分鐘

巴打勁野喎

有次衰 Personality test, 有次衰 assessment center, 之後就冇再試

點解呀巴打
Assessment centre 係final round 啦喎
差少少

得 number series reasoning 做唔哂
呢 d 一直都係我既弱點

新卷問乜

無做過舊卷 . 第一次考 apt test
一幅圖 8 個數 果d . 搵極都搵唔到 relationship

新卷問乜

一幅圖 8 個數 果d . 搵極都搵唔到 relationship

同埋我無帶計數機 但 paper 1 都做得哂 真係好神奇

新卷問乜

同CRE份apt test完全係兩個境界

新卷問乜

同CRE份apt test完全係兩個境界

黎緊仲有消防 control 要考 我當呢份係練習嫁喳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞