有冇人報左satco?

259 回覆
2 Like 2 Dislike
隔離 post 話有試場播唔哂 listening

啲安排好混亂
有啲人聽緊demo時舉手話佢冇barcode
paper 4真係痴撚線
隔離 post 話有試場播唔哂 listening

啲安排好混亂
有啲人聽緊demo時舉手話佢冇barcode

我都見好多人舉手
心諗做乜鳩
聽到demo份卷topic都知唔係考果份啦

我做左廿題, 撞左16題
PAPER 5都做唔哂, SOSAD
然後一點九叫你入去坐, 收埋卷到四點十, 中間唔俾去廁所, 就算去都係收完卷派埋卷先俾一個個去. 我個ATC FRD話做乜咁寫實
有冇人paper 1+2 做得晒+冇撞過

之前考過剩五分鐘

1+2有做過adct written淡定
但paper5應該衰咗

聽人講新卷幾長

癡線,diagraming 個啲一分鐘要做2,3題

同埋答錯可能會扣分 instruction 叫唔好wild guessing

唔係話答錯唔扣分咩?

我好啲 撞9題

我好啲 撞9題

Paper 4 真係好癲
其他都唔難 但自己真係做得好慢
Paper1&2 叫做得晒
Paper 3/5 就做得8成

聽人講新卷幾長

同埋答錯可能會扣分 instruction 叫唔好wild guessing

唔係話答錯唔扣分咩?

我覺得答錯唔會扣
但你做唔晒想9撞 eg 全部淨底嘅揀晒C
就應該出事

聽人講新卷幾長

唔係話答錯唔扣分咩?

我覺得答錯唔會扣
就應該出事

ADCT 個份有寫明marks will not be deducted for wrong answers. 呢份反而話唔好wild guessing
算啦都做完

我好啲 撞9題

Paper 4 真係好癲
其他都唔難 但自己真係做得好慢
Paper1&2 叫做得晒
Paper 3/5 就做得8成

paper 1 and 2做晒 但係p2有條聽唔清 要撞
paper 3做完仲有一分鐘
paper 4算數啦
paper 5差一條 :(
希望可以去下一round啦

聽人講新卷幾長

唔係話答錯唔扣分咩?

我覺得答錯唔會扣
就應該出事

ADCT 個份有寫明marks will not be deducted for wrong answers. 呢份反而話唔好wild guessing
算啦都做完

今次好似2句都有寫?
唔sure係咪每張paper instructions都一樣
好多巴打都好勁 幾乎做晒
Paper 3-5 做得一般係咪無行

未必嫁,personality 都揀唔少人走
paper1,5做晒,有信心岩晒
paper2 2題聽唔到
paper3 好多撞
paper4 有5,6題唔識

最弊連personality test都唔知會唔會有

personality test係做啲咩?
連登果然人才輩出
我第一份做得50幾條
其他都係一半左右
連登果然人才輩出
我第一份做得50幾條
其他都係一半左右

終於有巴打正常返少少
佢paper 1 講左錯唔會扣分
Paper3-5 講唔好亂撞 但冇講會唔會扣分

我覺得咁睇
Paper 1 撞哂都冇事

但3-5 其實好明顯要你用刪除法做
即係有d 答案好似 用刪除法做 2揀1 你揀錯就唔會扣
但係有d 答案 如果你有睇過題目都唔會揀既 你就因為last min 去撞哂 咁就應該會扣

利申:亂估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞