自己起VPN server 討論

240 回覆
16 Like 30 Dislike
lm
係,set左一D網先會經VPN,正常唔會經VPN。
同埋幾個VPN做分流,唔會去死1個IP
唔明,即係你平時電話vpn返屋企,屋企出街再經個vpn咁?
唔係,只係屋企出街用幾個VPN
咁點解你唔vpn over vpn就算?唔係仲安全過你shift幾個一層既vpn咩?
vpn過vpn係會安全d?只要最後果層俾人知你信息,過10層都無用,只係我覺得,除非只係用bitcoin做payment, 不過果d vps通常都比較慢,

屋企-cloudflare-vps web proxy-vps vpn-去商用vpn?
vpn不嬲都係防trace多過防偷資料㗎啦,再姐學你話齋一層俾人crack到你10個shift都係一樣,不過vpn over vpn就難trace好多
所以如果vpn公司講明唔交log既, 就起碼安全d,但vps公司就無呢d保證,所以買vpn算
講下講下,真係希望連仔整個dark web版連登,起碼大家都可以暢所欲言
dark web邊有得出事,軍火都係咁買賣,host果堆relay又唔會搵到,幕後果個又係美國,係衰最多都係衰係美國手上姐
其實dark web真係無咩野睇,十幾年前既NEWSGROUP仲多野睇
整dark web最大問題係連仔會少左收入
你係提dark web係想減少tracing嘅風險,但係連仔用Google廣告
Google廣告正正係靠tracing先有收入,而且佢唔支援tor
darkweb有Facebook
呢個都係問題
個網站賺唔到錢一樣死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞