Tom Holland 終於同 Zendaya 一齊咗

214 回覆
674 Like 43 Dislike
講緊佢做戲無nuance啊 風格
唔係大眾口味電影
唔講以為佢係liv ullmann拍緊bergman
m&m只係套爛片 劇本寫得差
成套都係室內戲得兩個演員 但係佢地根本撐唔起套戲
第一集佢原本鍾意個個黑妹仲正
食正BLM囉
佢做戲好得過Olivia Colman?
最後一句已經應驗中
已經有Uncharted戲既新劇照

做後生既Nathan Drake
蜘蛛精
Goop都攞過影后
唔通佢又係公認演技派
條女成個拉舒福特咁既
兄弟都可以上床㗎啫
黑妹私底下個look又唔差喎
咁關你話同John David Washington靠關係咩事
點樣無nuance又唔講清楚
我唔反對你話呢套戲爛同唔好睇
大家口味不一
你都話明m&m爛片 劇本差 咁搵邊個都撐唔起套戲啦
The Greatest Showman又唔見人話佢戲屎?
成套得室內係佢地特登拍成咁
我反而係覺得劇本問題差,而唔係佢哋兩個演技嘅問題,怪就怪佢哋揀錯劇本,中段大量對白令觀眾難以消化導致後勁唔強
但你因為呢套戲就話佢演技屎就
唔係佢哋撐唔起套戲,係套戲爛到撐唔起佢地
屌你攞啲老戲骨嚟比
你唔好話周潤發做戲好得過姜濤
打橫嚟講
無nuance咪就成套戲做啲咩都得個西面囉
我講緊得室內戲就要全靠演員既表演 但佢地根本撐唔起
劇本爛還爛 但係絕對有空間去演
係佢地兩個完全都交唔到戲 直頭唔合格
點做都係得西面同木口木面
係你話佢好戲先攞獎
我講緊佢戲屎未夠班
自己上網去睇下啲Comment啦
個個都係讚緊佢兩個啲演技
都廢事同你拗
你去演Oscar實拎到啦
問你個d又全部答唔到
唔識自己評價?
人話咩就咩?
https://youtu.be/vPmzXqscrVQ
淨係呢場戲已經睇到佢有幾垃圾啦
咩戲都交唔到
因為人地覺得冇討論價值所以問下你係咪好出奇囉
好煩 驚死人地覺得你係青頭咩
咁我一開頭咪就係話咗佢好戲囉
係你自己唔同意我先叫你去睇comment炸
你要專登攞呢套戲嚟講佢演技垃圾
其他劇同戲又唔見你講
得你睇到咋嘛
又唔見下面D留言有人講個個全部講緊佢地d演技點樣heart breaking
你咪自己喺度為圍威喂講佢咩戲都交唔到囉
救命唔駛同佢再爭論喇,呢d野好主觀,佢係覺得Z唔好戲就唔好戲
都係個句,唔該你睇左euphoria (包埋Special 2集)先評論都未遲
https://youtu.be/Uu_0NOSH6qc

另外想話如無意外年尾出S2喇(euphoria 激推)
呢段片係想證明佢好戲?
唔係掛
yes ar 但好似好短時間
被K湯食咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞