Tom Holland 終於同 Zendaya 一齊咗

214 回覆
674 Like 43 Dislike
做得戲?
Malcolm & Marie成套戲都係西面
佢同John David Washington靠關係
一個西面一個木口木面 啲戲屎到仆街
你有冇睇euphoria 呀?睇左先評論啦
Btw, M&M我都認個劇本寫得好差 不過本身套劇本係Sam levinson寫,euphoria 都係佢寫+direct+produce M&M入面要睇過euphoria 先知會有共通點

同埋Zen就好紅
做得戲?
Malcolm & Marie成套戲都係西面
佢同John David Washington靠關係
一個西面一個木口木面 啲戲屎到仆街
你有冇睇euphoria 呀?睇左先評論啦
Btw, M&M我都認個劇本寫得好差 不過本身套劇本係Sam levinson寫,euphoria 都係佢寫+direct+produce M&M入面要睇過euphoria 先知會有共通點

同埋Zen就本身好紅
2021年啦無所謂啦
Tom仔好靚仔又好身材
咁佢嗰套戲又真係好好表現
14 15歲就已經可以跟資深演員同場發揮
本身覺得佢會行迪卡比奧 bale呢啲童星出身嘅路
點知過幾年就已經接蜘蛛俠
就算Andrew Garfield都係稍為定型先接
可能荷蘭仔唔係啲想贏影帝證明自己嘅人
身高SO SAD
on9唔做得戲點攞到視后?
想請教下戲屎點拎到emmy獎既視后
佢識條撚咩
佢只不過睇咗套戲就話人地做戲屎
根本人地角色早已設定咗套戲用咩情緒去演繹
洗撚你教
人地成名仲早過Tom holland
都唔知邊度嚟既想法話靠關係
emma stone 正好多
Tobey有咩?
巴打我撐你,連登係好多呢類型on9仔,網上串柒柒好似好撚威咁
睇錯左Tom Holland 終放同 Zelda 一齊咗
*呢排太多薩爾達傳說禦天之劍廣告
黑得黎講真係好靚
輪廓根本好合白人黃人審美
贏9條街
Zendaya 呢d身型大把廣告接啦,keep住拍下戲有熱度唔驚會收皮,又可以做fashion icon
第一代mary jane好煩又唔靚
第二代男主唔似peter parker
第三代男女主都like
起碼五年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞