Tom Holland 終於同 Zendaya 一齊咗

214 回覆
674 Like 43 Dislike
咁咪唔好覆
不過冇討論價值點解代表我覺得好出奇
你果個身高應該係舊
Zendaya 177-178
佢同 Hunter Schafer差不多高
睇greatest showman果陣覺得佢幾正
MJ死唔死都無乜所謂,最想睇Gwen做蜘蛛女,同埋Miles Morales嘅蜘蛛俠加盟
法官大人 !!
其實算幾好樣
等我cap低呢段野第日用
Tom 都17幾 唔矮既,條女高姐
劇照定連緊戲?
屌,咁嘅樣擺明拍緊戲啦
條女除左對高踭鞋咪差唔多高
但佢地兩個拍戲都幾難頂
一個講野係咁走音
一個成個robot咁…
Zendaya 好撚正wo
埃及妖后feel
擺明笑d毒撚柒到仆街
又鍾意評頭品足啦
屌你仲衰撚過啲小學生
point都唔掉個出黎 直接問候人老母
我有邊到講錯呀?
定係你都係嗰啲懶係串柒柒嘅撚樣?
係咪直接對號入座 比我屌埋?
上半部份搵唔同國家小姐選美相係有意思㗎
一嚟符合下半部分肥仔扮評審9up
二嚟笑啲柒頭人柒又要扮嘢喺靚嘢入面格硬搵嘢插
簡單評頭品足用一個靚女正面相就得啦
呢啲就叫真愛囉
牧錫完田田:我玩下咋
你係咪弱智
呢張圖唔係講雞蛋裡挑骨頭
係笑你班毒撚 根本都唔到你揀 係到呀吱呀咗
再講 Zendaya 係唔大波, 但都唔係
人地唔谷開姐
你班油頭粉面既撚樣日日J女優就以為個啲先係叫有波
https://media.vogue.co.uk/photos/5e1c890921d2c100083b1247/2:3/w_2560%2Cc_limit/001-Breastplates-VogueGlobe-Jan13-20-Getty-Images.jpg
串你咪串你囉 駛申請咩
正柒頭 上網咁撚認真
話你死全家你係咪即刻死全家
唔開心
睇完毒癮女孩成日形住條女係gay
下面個嗰應該係selena?

不過唔使理連登標準啦
我上面有講過笑啲柒頭扮評審去評價人
自己追返啦
https://thefappeningblog.com/wp-content/uploads/2021/04/Zendaya-Sexy-The-Fappening-Blog-1.jpg
呢個身材都唔可以叫平
係咪要到厭食症肌民嗰種先可以叫平
咁連登仔唔可以笑杜小喬啦,人哋唔谷姐
仲有我j av女優
你一定係j zendaya j到眼殘
第二張圖明明係Selena Gomez
齋睇個大脾有肉都知唔可能係zendaya啦
下次建議用Beyonce或者Jennifer Lopez
佢哋更加大波,會更有信服力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞