維他奶已跪

358 回覆
1978 Like 119 Dislike
小香港嘅事關班支那小粉紅乜事呀???
支那狗飲蒙牛啦
where is your location ?
趙家主子都未出聲,成班小粉紅奴才太監爭住沖出黎柒話抵制,唔係我睇死班白痴小粉紅,隔一排咪又係照飲維他奶,照用sony電器搶買水貨ps5
有能14億
其實係咪所有weibo account都係一間PR支公司管理
次次出聲明都係一鳩樣
咁快就跪,背棄手足,罷買維他奶....
支那人下個星期就唔記得啦
這回應還好,繼續買
奶開,唔洗理維他奶
我以前後生就咁嘅, 而家係咪咁就睇吓有冇而家啲 marketing 巴打指正吓:

因為唔夠康師傅之類嗰啲嚟, 其實支那本土大牌子嘢飲係唔難飲, 甚至有啲係稱得上叫好飲, 而且支那嘢嘅廣告 / 獎品推廣攻勢真係可以用痴線嚟形容, 同埋媽媽奶膠層其實大多數係家族式經營, 好多老嘢話事, 一來做嘢冇乜 idea, 橋又屎又舊, 又孤鳩寒唔肯跌錢, 又多黃馬褂阿吱阿咗, 係攪唔撚起嘅, 再加上口味問題, 集團最大產品媽媽奶本身其實係唔啱支那人口味, 好多支那人真係鍾意飲豆漿嘅都唔會鍾意飲佢, 所以一開始個朵做衰咗, 佢之後其他產品都唔多掂

至於黑心, 支那啲蛋糕餅點真係難食嘅, 好多都仲用緊支那麵粉, 食過支那蛋糕就知真係好嗱難食, 黑心係用日本麵粉, 即係香港人食開正常麵包舖嗰隻味, 係最好食嘅, 再加上當時黑心月餅事實係高質嘅, 就算同返自己香港比都係最高質, 支那又多 "真黑心" 月餅, 用返上年賣唔晒啲餅再整都夠膽死, 黑心做響咗個名之後就好撚掂
#95059 胡師傅爭紥
封鎖原因:copy 圖片網址 https://na.cx/i/cghL0WC.png

希望大家真係唔好懶
記得block & save link 落封鎖原因
每個人都可以幫手篤爆五毛
比埋證據圖 咁就唔怕比佢哋話我哋屈毛

記得正評呢個留言 推比更多人睇到
班垃圾支那狗下星期就繼續買啦
根本唔需要理
連衛兵唔好令我失望呀
繼續逼人表態啦

今次真係跪,頂左咁耐都算係唔話得

都係嗰句,唔好再做乜嘢爆買杯葛呢啲無謂嘢
想飲就買唔想飲就買第二間

呢個post都請大家不推文由佢沉啦
頂!咁快就跪,買一日算了
thanks 個時間亂咗
但我都唔以為吹奏支持國安法既公司有件好事

依家個個講爆買 本身第一篇稿無話支持無屌刺狗事件好中立 但見到唔屌就係黃好反智
企業本身責任唔應該就一件事表明立場 所以第一篇好中立
依家風氣講成唔表態就係黃撐硬
其實係黃陣屈咗維他係黃先
之後藍陣先唔滿意

而第二篇稿好話hea藍陣都好 字眼上都係偏中
幫一間本身無表態之後為救大陸市場講中國香港全力支持國安 依家就話要爆買
我始終認為咁係好事
第三篇原來出咗
熱狗!五毛!分化撚!pr!網軍!打手!拉!
小粉黃同小粉紅係同一類人嚟
都係無撚腦
康師博好甜
由佢,無人想理呢間公司
呢間公司亦都唔係梁烈士想要大家去理嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞