維他奶已跪

358 回覆
1978 Like 119 Dislike
你有邊次見到支那人罷買無成功
依舊搶緊nike鞋 渣緊歐美車 買緊法國名牌 食緊日產嘢同澳洲龍蝦
想問 NIKE , H & M 係咪無事尼
你有邊次見到支那人罷買成功
依舊搶緊nike鞋 渣緊歐美車 買緊法國名牌 食緊日產嘢同澳洲龍蝦
依啲咁煽動既風向對於共產黨黎講應該好危險
冇講暴徒,冇講咩強烈譴責,只係講會按法律配合調查,已經係好中性嘅聲明喇,我覺得已經好好
根本兩堆人黎
大撚把心水清,不過出生喺地獄鬼國無能力走得甩
講真 乜大家真係覺得達哥會係藍絲咩?
佢都係好似藝人咁 唔敢咁公然表態
有咩好屌?真藍絲又唔見大家咁落力屌

唔通小薯茄上次有張藝人大合照有張繼聰
係咪又要屌7小薯茄?咪撚癲啦

達哥難言 然後網民逼到人地嬲
跟住達哥被攻擊
情緒受影響所以回應唔夠得體
又針9人地一輪
不如將時間花係更有用既地方
用簡體字 明啦
咁又唔需要實際數字嘅,
只要公司業績有錢賺就得,
但又真係好好搵,
所以先咁多公司選擇跪同奶,
死証,
其實中共係贏哂,
冇得搞。
小粉紅 出擊未
題外話, 點解打唔入, 佢地仲好撐36咩,
印象中黑心反而打得入
正體字同殘體字公告好似兩間公司咁
咁樣唔算跪啦
嗰架恆池賣成點
不嬲架啦
張敬軒出埋祝大陸生日快樂都冇事啦(雖然我都覺公司幫佢出po多)
D人仲爭住洗白
根本龍門任擺
你時序搞錯左
19-20年係反送中
20年中先反國安
同埋佢係極速過國安法
基本上佢過左國安之後其實大家已經沉曬
一黎佢用國安拉左初選47人
二黎而家又搞埋蘋果
同埋掉返轉諗,而家香港咁嘅時局,發現自己員工係刺狗死士,唔想班狗搞自己公司搞到好似蘋果咁,你做管理層嘅點都要對住個垃圾police state 求其講句支持國安啦……
搵埋狗上去維他奶搞搞震,擺明要嚇到人跪。維他奶聲明都玩得幾好,仍會懲罰佢。
外國關心既係經濟數字
今日爆出黎得1億人口,錢銀都係唔會變的
u記連登仔又咪係搶住去
笑死
推啦
雖然標題黨 其實唔算跪
講真,維他奶如果係譴責梁義士,大家就真係應該罷買
依家都算中性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞