熱普城、本民青、本土派 全部入黎

118 回覆
52 Like 18 Dislike
其實本民同青政本身幾溫和

但熱狗不斷挑釁同逼佢地歸邊

先令兩邊不共戴天

如果熱狗無挑機在先

又點解釋熱狗扮青政義工然後踩青政人既場先
樓主幾時覆#71呀

係咪答唔出既全部都係五毛,小朋友,所以唔洗答
陳雲不斷屌港獨
請問如何和解呢?
係唔係本土只有城邦論?
而家係各有各做都唔得喎

先令兩邊不共戴天

如果熱狗無挑機在先

請問件事係點樣?😮

青政當初標榜年輕,專業走公民黨方向。咁係咪其中一條導火線促成本民青政走港獨路線?
陳雲不斷屌港獨
請問如何和解呢?
係唔係本土只有城邦論?
而家係各有各做都唔得喎

樓主唔會答你
和解做乜唔全部入晒其中1隊?
要分幾門派

話人屌人,但人地係屌緊既係立場,立論,定人身攻擊?

家陣係被屌者無貨賣,所以變到好似有人不斷單方面屌人
實質上係被屌既人無立論支持自己立場,
除左話人地屌佢之外,話人玩內鬥之外,
乜都唔識

先令兩邊不共戴天

如果熱狗無挑機在先

請問件事係點樣?😮

青政當初標榜年輕,專業走公民黨方向。咁係咪其中一條導火線促成本民青政走港獨路線?

打開Telegram 大撚把啦
要分幾門派

乜都唔識

點解要入晒其中一隊先
要分幾門派

乜都唔識

點解要入晒其中一隊先

點解要分開晒?
要分幾門派

乜都唔識

的確係被屌者無貨賣,睇下熱青城班仆街,有咩貨賣?
要分幾門派

乜都唔識

的確係被屌者無貨賣,睇下熱青城班仆街,有咩貨賣?

城邦論
自治論
邦聯論
文化抗共
樓主咁都講得出,係咪冬眠咗幾年?

又黎傑出熱狗系列
附和
其實死症,我肯定唔可能有和解

樓主好辛苦係冷凍倉爬出黎開一個post 依家進食完又準備下一次冬眠

睇死樓主下一步就係走去fb圍爐同人講

「連登真係好多公私不分既小朋友同五毛」

「班本土派咁唔團結唔怪得衰落啦,佢地都只係港豬」

然後完全無視自己既
言行不一(一邊屌人一邊叫人和解)

心胸狹窄(撚佢兩句,佢就連你d正經問題都唔答)

同自欺欺人(我唔答係因為你唔實際同想筆戰,然後答唔出就唔答)

樓主好辛苦係冷凍倉爬出黎開一個post 依家進食完又準備下一次冬眠

然後完全無視自己既

同自欺欺人(我唔答係因為你唔實際同想筆戰,然後答唔出就唔答)

當提出和解既人就係當初撩事鬥非既人
都真係幾諷刺
政治本身就係理念嘅衝突, 你屌我我屌你應該係常態, 只係屌完之後有冇足夠大嘅利益令嘅理念可以求同存異嘅人坐埋一檯一齊做嘢. 又或者, "本土派"依個派系係失敗嘅, 因為一個派系入邊冇共同利益, 理念又差天共地.

然後完全無視自己既

當提出和解既人就係當初撩事鬥非既人
都真係幾諷刺

係班局外人叫人和解,
班撩交打嘅人根本無諗過停。
熱城個目標都唔係做大本土派個餅,甚至乎佢地都唔係我地一路認知個種本土派。

佢地一早知道本土派本來就係少數,議席本身唔係多,仲要分咁多光譜,熱城最大機會被邊緣化。

於是就做到好似原教旨主義宗教咁,唔需要理性嘅支持者,要嘅係狂熱信徒,再吸引更多同一類人入教,而呢班人會課金同做白手襪,已經夠佢地運作。

所以佢地選後嘅清算,唔止係輸到痴咗線同剷除異己咁簡單,而係要令其他本土派分唔到佢地餅仔,甚至令本身pro本土嘅人,都因為唔知佢地搞咩,而唔再理。
熱城個目標都唔係做大本土派個餅,甚至乎佢地都唔係我地一路認知個種本土派。

佢地一早知道本土派本來就係少數,議席本身唔係多,仲要分咁多光譜,熱城最大機會被邊緣化。

於是就做到好似原教旨主義宗教咁,唔需要理性嘅支持者,要嘅係狂熱信徒,再吸引更多同一類人入教,而呢班人會課金同做白手襪,已經夠佢地運作。

所以佢地選後嘅清算,唔止係輸到痴咗線同剷除異己咁簡單,而係要令其他本土派分唔到佢地餅仔,甚至令本身pro本土嘅人,都因為唔知佢地搞咩,而唔再理。

雲伯同鳩達根本唔係想要改變香港,一個要錢,一個要權,鳩達已經成功左,所以佢輸左之後即該交個位比泰博縮番去個台悶聲發大財,佢夠厚面皮你點屌都無用,另一個就權又無錢又無,所以發曬癲清算人,佢地已經無曬政治能量,理佢地做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞