熱普城、本民青、本土派 全部入黎

118 回覆
52 Like 18 Dislike
咩和解

大團結

你個po入面有d組織日日係度攻擊緊其他本土派

同佢地團結到既話,我地同中共都團結到啦

咪玩啦大佬

講真要團結本土派
再定要等熱城收皮

熱城真係好撚討厭, 依家又搵件5毛出PO叫人對準政權
樓主你咁樣唔覆人,充分表現出你既大和解只係

掩耳盜鈴

自欺欺人

都岩既,因為只有咁既人先會係呢個時刻叫人同熱城派大和解
如果咁樣係民主,唔要好過
輕輕一推
你講法同椰子講嘅一樣,中蟈人本身就內鬥內行,外鬥外行、大團結無可能。

況且條青山傻佬話必須清算所有異見者,又有成群網上遊魂附和,勉強團結最後又係利窮則散、咪各有各做囉。
天無二日民無二主,依家咁多個字頭各自為政邊有得搞,就算玩大聯合,邊個做聯軍主帥先?如果按照歷史軌跡,依家唯有等本土毛澤東橫空出世,徹底鬥垮其他山頭定於一尊,先至有條件團結群眾喺一面旗幟之下去同共產黨鬥
輕輕一推
天無二日民無二主,依家咁多個字頭各自為政邊有得搞,就算玩大聯合,邊個做聯軍主帥先?如果按照歷史軌跡,依家唯有等本土毛澤東橫空出世,徹底鬥垮其他山頭定於一尊,先至有條件團結群眾喺一面旗幟之下去同共產黨鬥

都未做大個餅,點分餅?
個餅做大左,到時民心歸邊度咪邊個分大塊D,差唔多咪打和 super囉
點解我淨係覆某D回覆呢,因為有D回覆如果我只會引起筆戰或者無限輪迴同一個點,而且我少上連登,只係覆一D就算啦
輕輕一推

會唔會覆我#14#15?

你啲邏輯都幾有問題,好難怪人唔覆你

我本土派支持者黎架~~你話我邏輯有問題~即係屌鳩我~~

你係咪五毛?你知唔知你做緊中共五毛所樂見既人野?我覺得你咁樣好冇遠見好無知好顯露你既智商囉

事實就係本土派入面有人日日講埋D邏輯不通既野黎攻擊港獨,你要攬住呢D咁既首領,你竟然攬我唔落?

就好似左膠淨係識保護大陸人而唔會保護香港人一樣
點解我淨係覆某D回覆呢,因為有D回覆如果我只會引起筆戰或者無限輪迴同一個點,而且我少上連登,只係覆一D就算啦

你唔係少上連登,你係少接觸現實!
你講法同椰子講嘅一樣,中蟈人本身就內鬥內行,外鬥外行、大團結無可能。

況且條青山傻佬話必須清算所有異見者,又有成群網上遊魂附和,勉強團結最後又係利窮則散、咪各有各做囉。

椰子佢既意思係少花時間心機精神落D無謂人身上

而佢自己亦有多次攻擊過陳雲 , 多謝你提椰子巴個名

啦,我今日就上黎叫大家大和解

唔肯大和解既,我就屌你一輪,我屌完你就唔會覆你架,因為你無遠見,唔實際,我少上連登,唔想筆戰~

唔想筆戰既人原來係口出惡言,你用左幾多個字眼攻擊人?

辣著火頭既人叫人唔好還拖,無恥到冇朋友呀
我仲以為呢個post會和平,認真討論本土派未來,點知又嘈,我都係出返去算
我仲以為呢個post會和平,認真討論本土派未來,點知又嘈,我都係出返去算

? 我志在玩下樓主個傻西,同佢支持邊個派別冇咩關係

如果你好想和和平平討論本土派未來,你可以上椰子FB同佢傾,有咩大計放上黎,一定有人討論

唔係叫人攬埋D顛既喪既黎大和解
血海深仇,無得解等死架啦
叫人大和解既人點樣形容本土派支持者呢?

一、
佢一係五毛一係就低智商人士唔識分輕重,回應姐係助長分裂力量

二、
冇營養、不實際、私怨、五毛

三、
我亦唔可以阻止不過咁樣只會顯得你冇遠見、不分輕重同顯露左你智商

真係好和解呀,我未見過有人一路辣鳩人一路叫大和解,笑撚死我咩屌你老味

都未做大個餅,點分餅?
個餅做大左,到時民心歸邊度咪邊個分大塊D,差唔多咪打和 super囉

政治鬥爭似行軍打仗多過營商,做生意都可以話有多啲同行一齊做大個餅良性競爭互惠互利、大家有錢齊齊搵,但行軍打仗必須通盤策劃、統一軍令做到令行禁止,先至可以發揮最大力量;歷史上由各個差唔多咁高咁大嘅勢力組成聯軍去對抗一個大敵,其實多數都會收皮,因為大家同床異夢、各有心思,面對逆境就想保存實力比友軍去頂、面對順境分贓唔勻就隨時打死人,十字軍東征如是、蒙古西征嘅歐洲聯軍如是、民國軍閥亦如是;歷史教訓,人性如此

且慢,五毛/小朋友當然想搞臭呢個post阻止正常討論,巴打不如留兩句言表達下你嘅意見
樓主:唔好話邊個咬邊個先,所以我先屌返佢,呢D係小學生先講嘅低層次講話,要做大事就唔該心胸大少少、eq高少少

咁你同老泛民大和解埋啦

泛民屌鳩你地衝擊係鬼先,唔好計呀
同你地割席,唔好計呀
有個義務律師係FB出文屌鳩衝擊者,話佢地破壞哂成個行動,唔好計呀

你做咩淨係叫熱普城本民青本土派和解?

你搵埋民主黨公民黨大和解啦好嗎

一路比人屌鳩你港獨幼稚,不切實際,唔去支聯會六四就係遺忘歷史,一路笑口西西行埋去話我地和平啦,大家一齊對抗中共
血海深仇,無得解等死架啦

捧起一隊就自動走去圍剿第二隊

且慢,五毛/小朋友當然想搞臭呢個post阻止正常討論,巴打不如留兩句言表達下你嘅意見

你連我#14#15兩條問題都唔撚答,仲想正常討論本土派前途?

因為我屌鳩你所以你連我果兩條問題都唔敢答

你真係好大和解呀

都未做大個餅,點分餅?

政治鬥爭似行軍打仗多過營商,做生意都可以話有多啲同行一齊做大個餅良性競爭互惠互利、大家有錢齊齊搵,但行軍打仗必須通盤策劃、統一軍令做到令行禁止,先至可以發揮最大力量;歷史上由各個差唔多咁高咁大嘅勢力組成聯軍去對抗一個大敵,其實多數都會收皮,因為大家同床異夢、各有心思,面對逆境就想保存實力比友軍去頂、面對順境分贓唔勻就隨時打死人,十字軍東征如是、蒙古西征嘅歐洲聯軍如是、民國軍閥亦如是;歷史教訓,人性如此

true 但我寧願真係試下和解將香港從水深火熱中救出先再慢慢搞,好過依家比敵人㩒住打都仲要内鬥先
陳雲不斷攻擊本民前,青年新政,民族黨,普羅呢幾個組織係唔係事實?

你有種咪答唔係囉,你夠薑答唔係,你咪唔洗答我下面果答你唔敢答既野囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞