[IOS/AN]榮耀戰棋 戰術決定一切卡牌GAME

326 回覆
7 Like 0 Dislike
而家好撚難打 啲人好勁

我都覺

已經做哂佢D任務 拎左6個英雄箱
宜家冇左目標玩
玩番教學

其實D英到4lv就可以變1cost,
咁好快最後所有英到1cost就會好唔平衡

有啲唔得 最低3
個d技能書全部都話無合適英雄

終於上到
獸人之王 4階 買唔買得過??
好似唔多勁

終於上到

點解有時混亂keep到下一round有時唔得?

副卡可以再點汁

副卡可以再點汁

收起兩張將卡
換做魔攻卡 e.g. 流星雨 混亂 洪水
新手 岩岩開局 送左40瓦基里爾

之後商店有4LV秦始皇 但係冇錢 係咪代表完
見人用陷阱之後用弓兵守幾勁

副卡可以再點汁

收起兩張將卡

諗下你副下deck想點贏 宜家快攻當道 你副野慢到咁 基本上洗牌 牆 防法術 或者 後退 依啲要傍身
另外 你啲騎執走佢 一副deck係冇可能容納到三種兵 仲有2兵係神兵 一定要帶喇

副卡可以再點汁

收起兩張將卡

諗下你副下deck想點贏 宜家快攻當道 你副野慢到咁 基本上洗牌 牆 防法術 或者 後退 依啲要傍身
另外 你啲騎執走佢 一副deck係冇可能容納到三種兵 仲有2兵係神兵 一定要帶喇

你暫時啲英都唔係好實用
慢慢打下 儲下英先
唔好諗住贏

求巴打們話我知個陣衰啲咩
GHK戰無不戰 新公會招人
想玩一齊來

副卡可以再點汁

收起兩張將卡

你暫時啲英都唔係好實用
慢慢打下 儲下英先
唔好諗住贏

暫時用依副打到1800分 岩岩銀一
商城有4lv蘇格拉底 值唔值用石換曬錢再買佢?
商城有4lv蘇格拉底 值唔值用石換曬錢再買佢?

公會冇位啦

換走騎兵周騎英 入張李舜臣/ 張勁嘅弓英 再加多張戰術卡 可考慮大本營 改版後變左幾勁
你啲兵力咁貴出唔出得切?可考慮放2 cost/ 3 cost

換走騎兵周騎英 入張李舜臣/ 張勁嘅弓英 再加多張戰術卡 可考慮大本營 改版後變左幾勁
你啲兵力咁貴出唔出得切?可考慮放2 cost/ 3 cost

佢張騎又高cost又唔係好勁
比我情願上4000騎+隻2cost英搶下點仲好
4lv 女妖買唔買得過?
4lv 女妖買唔買得過?

我會
有無人講下有咩好用英

林肯 呂布?
Push
有無人講下有咩好用英

林肯 呂布?

武則天屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞