[IOS/AN]榮耀戰棋 戰術決定一切卡牌GAME

326 回覆
7 Like 0 Dislike
咁樣算唔算唔錯?我見有蘇格拉底、世宗 點為之抽嘢?啲英雄全部都送咁嘅
啱啱開始玩,乜都唔識,好混亂
越玩越好玩
但好食腦,打一場攪盡腦汁

係......場場都要諗 又要睇運

一開始全部唔對兵種真係

其實未必一定要合體先

成日撞到啲人流星清我
咁樣算唔算唔錯?我見有蘇格拉底、世宗 點為之抽嘢?啲英雄全部都送咁嘅

德古拉 蘇格拉底 官本我都覺得幾勁
想問下大家砌卡,多數儲放低cost定會放高?
唔係玩速攻 成日2.3.4 配士兵諗緊要邊張好

睇下咩兵種
我騎兵係用黎搶點 咪會用4000 5000
但弓手係主力 咪會用5000 6000
槍兵建議用 5000

定係你講緊英雄?

有無話主升邊隻先比較好

有無話主升邊隻先比較好

德古拉 低COST 殺完部隊有回複

定係你講緊英雄?

講緊士兵啊,哩家有時成日比人訓 但又無招盾,好煩
用緊2騎 4箭,成日覺得好似唔識砌咁
公會滿左人
先手+抽得好(申請補給) 已經贏左一半 先手第2rd 差唔多霸左半個地圖(仲要有騎)
睇左頭幾名對戰
原來可以洗到隻武將1cost,
第二名 騎兵 流星 雷 換牌 加cost
先手第二回合穩贏
唔夠錢買塞姬BB

睇左頭幾名對戰
先手第二回合穩贏

點洗?
睇左頭幾名對戰
先手第二回合穩贏

點洗?

好似要升到4lv 先有聽人講
唔太清楚
睇左頭幾名對戰
先手第二回合穩贏

點洗?

好似要升到4lv 先有聽人講
唔太清楚

要4lv既英雄 可以轉英雄既兵種同cost 好似係
睇左頭幾名對戰
先手第二回合穩贏

點洗?

商店 既 英雄兵力變更劵
唔夠錢買塞姬BB

呢隻我有 普通
有冇人有個regrant failed. please purchase the software application first 彈出黎
咁少人玩呢隻驚嘅
Btw Hkg戰棋仲有無位
新手開左個部族
大家可以入去吹下水 交流下
Hkg光榮一戰
新手開左個部族
大家可以入去吹下水 交流下
Hkg光榮一戰

入左
一係我重開公會set完密碼比巴打入左黎先再開放番?

好提議

好提議

佢唔洗密碼 但要申請

咁多位巴打 申請之後係度留一留名 我加番你 目前仲有12個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞