Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (10)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
Ios撚 表示個降噪 真係好撚勁
岩岩收工 聽住搭車 全程車 咩雜音都聽唔到
差啲唔記得落車
做咩姐你
已變成xm4既形狀
信仰唔夠 無得較
巴打要驗下耳
我驗過聽力差過常人5%
但我開50%已經夠
60%上限
買啦
邊到開?
去邊度驗
幾錢
我用 S21 Ultra 開 4 成就夠
walkin 銀色搭車試左陣, NC黎講 xm4 + default 耳膠感覺冇 xm3 + spinfit 咁好, 未有時間試xm4 + spinfit
(己配好啱SIZE耳膠+ off 左active control)
同埋xm4 細聲過 xm3, 音質問題?
首先要賣左部iphone先

iphone係咪冇得轉
黑色第一批好早冇哂啦
乜係anc耐打?
唔使搞咁多野
遲下會轉an機
睇嚟呢幾句真係要置頂
iPhone Bluetooth Codec冇LDAC 最高音質只有AAC
Apple Music 無損不支援iPhone Bluetooth
要LDAC請轉會Android
Spotify最佳音質暫時只有320k 有LDAC亦不會提升音質
Dsee hx 同 dsee extreme 分別大唔大
Dsee hx 聽hifi / hr 歌,開唔開分別唔大
只係用黎聽 320k 先有分別
你係咪咁on9呀
Google 下都知iPhone 冇ldac喇
冇點開呀
xm4用唔用得著 apple個無損?
xm3用左半年都未有 心思思想換
我都想轉
但係有ipad / macbook 綁住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞