Sony真無線豆豆 WF-1000XM4 (10)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
WF-1000XM4

HKD2290,6月26日頭水派貨同開賣,宜家買黑色大機會要預訂等7-8月攞貨,銀色應該仲有貨可以Walk-in買,Sony Store可以試機。

降噪
- 全新 V1 處理器
- 雙噪音感應器收音咪
- 全新隔音耳棉

音質
- 全新6mm驅動單元
- LDAC + HiRes Audio + DSEE Extreme

通話
- 波束成形收音咪
- 骨傳導感應器
- 自動風噪聲抑制

連接
- 藍牙5.2
- 新演算法可穩定藍牙連接同減低延遲
- 支援Google Fast Pair、Swift Pair,取消NFC

功能
- Adaptive sound control
- Speak-to-chat
- 360 Reality Audio
- Google Assistant

設計
- IPX4防濺水
- 7.3克,人體工學設計
- 細40%體積嘅叉電盒

續航
- ANC 8h+16h續航
- 叉電5min可播放60min
- 支援Qi無線叉電

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/truly-wireless/wf-1000xm4

上回討論
Sony真無線豆豆 WF-1000X系列 (9) - WF-1000XM4
https://lih.kg/2583038
兇宅苦主區
我聽日就walkin 買,買唔到做鬼都唔放過你
應該訓醒就收到email 既啦
上2次買野送到鋪自取都係8點左右收到
你同我講?
旺角ideal有銀色現貨
但我想要黑色
其實呢隻同sennheiser momentum true wireless 2 比邊隻好啲
網上搵唔到review?
係呀,就憑你話銀色聽日walkin有,我聽日就去試下
搵到,但想聽多啲意見再決定
而且我都唔知邊度有真係信得過嘅review
應該
撞多啲鋪頭囉
最多我聽日拎貨順便幫你問啦
又唔一早頂
price.hk karen
我淨係比較到xm3 vs xm4
我只係有興趣通話嘅質素係點樣
好聲左
但隻右耳有啲問題
靜嘅時候有時會gen啲聲出嚟
新po 留名
6月9訂咗白色無email無sms
My sony剩係寫已岀貨
應唔應該直踩上sony store比個account佢睇
我頭先試左,唔好有太大期望 比起xm3好已經要收貨
oh原來有
眼殘
商場各大連鎖店,有就有,無就.....
得email無sms
自己出去試聽下
信自己對耳
有冇用緊 AirPods Pro 嘅用家
想知 WF-1000XM4 咁大粒會唔會好易頂住隻耳仔唔舒服
打算買銀 就咁睇黑色好睇好多 但戴上耳都係銀好睇d
如果聽日walk in買唔到(上晝唔得閒) 唔知下一批等要幾耐 應該無黑咁搶手
新post 留名趕緊返屋企試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞