[最後一份] 各區最後的蘋果日報銷售情況(7)

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
唔樂觀,雖然街坊話檯面重有2疊一米高嘅蘋果,但睇個勢似沙田區啲街坊都過緊去,冇哂嘅話可以順便落埋博康大鵬報紙檔(1400 400份)睇下有冇
長沙灣仲有冇
太和火車站下面個街市
入口隔離就係
頭先愛民送咗份畀我嗰位師兄多謝你我一定會好好珍惜呢份蘋果仲有你唔收我錢嗰個樣真係好撚有型一定要保重有機會我要請你飲啤酒
唔係以下呢幾個句,唔洗問,近2小時都無消息

屯門
1600 山景報紙檔 仲有700份 300+人排緊隊 將限制購買數量
1526 翠林悅明苑旁報紙檔 已到貨
1600 兆麟、置樂 收皮

大埔、沙田、太和
禾輋街市 1600 話有貨到,未知數量
乙明邨 博康商場大鵬報紙檔 1400目測有400份
廣源邨街市報紙檔 話有 1540 有300
顯徑街市 1500少量

祖堯邨報紙檔有貨 巴士站隔離 無消息
太和街市報紙檔有返貨,但要有籌

荃灣(收皮多)
路德圍魚魚魚報紙檔 可能等1700 未確認
福來邨 1600 話物流打極無人聽,可能無,自決

上水
順欣花園樓下報紙檔 少量
天平街市報檔 1550 ~100份
上水馬會對面報檔 少量
上水金都隔離報檔 少量

中環、銅鑼灣
銅鑼灣地帶 一樓 飛藥堂海味 大量
中環 皇后大道中18號新世界大廈前面報紙檔 1538 網上話返貨
未返
係,彩虹道體育館對面
秀茂坪曉麗苑商場 日報社報紙檔有一米高嘅蘋報收左係枱後面 方死人望到
Thx ching
入屯門,天水圍元朗全線收皮
旺角今朝聽講女人街黃店有, 可以順便去食飯支持下
其他地方補貨15分鐘內會清曬, 冇貨都有人排隊應該唔使諗

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
我都想要一份
冇晒啦
深水埗有冇?
要放工先去到 驚6點幾咩都冇了
15 分鐘前去到,報紙檔老細話冇返過貨
實時 1610
上水天平街市
目測有超過 150份
屯門最後機會 山景
要收工先去到知唔知仲會唔會補貨
和樂村無晒喇
銅鑼灣地帶 一樓 飛藥堂海味 大量

16:05 去到話派晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞