[最後一份] 各區最後的蘋果日報銷售情況(7)

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
有冇update頭先旺角15分鐘都清
1555 sold out
今晚收工九龍灣買仲有冇機
入去街市就搵到
新蒲崗樂文文具賣晒
老細話訂左 但唔知有冇得返
夜晚再出去巡下 有就買埋佢
山景同翠林條隊都好長
去到都應該無啦
灣仔邊度仲有
交易廣場對面間大家樂 對出間報紙檔有
但$15 冇買到
仲要收埋喺其他報紙下面,問佢先拎出嚟
九龍城4間報紙檔都冇晒 得返一間係龍崗道有 但比人訂晒 有剩會再賣
oh shit
建議問埋啲報紙檔
有冇今個星期嘅蘋果日報淨
有嘅就掃埋佢
我都想要一份
唔係以下呢幾個句,唔洗問,無消息

屯門
1600 山景報紙檔 仲有700份 300+人排緊隊 將限制購買數量
1526 翠林悅明苑旁報紙檔 已到貨
1600 兆麟、置樂 收皮

大埔、沙田、太和
禾輋街市 1600 話有貨到,未知數量
乙明邨 博康商場大鵬報紙檔 1400目測有400份
廣源邨街市報紙檔 話有 1540 有300
顯徑街市 1500少量

祖堯邨報紙檔有貨 巴士站隔離 無消息
太和街市報紙檔有返貨,但要有籌

荃灣(收皮多)
路德圍魚魚魚報紙檔 可能等1700 未確認
福來邨 1600 話物流打極無人聽,可能無,自決

上水
順欣花園樓下報紙檔 少量
天平街市報檔 1550 ~100份
上水馬會對面報檔 少量
上水金都隔離報檔 少量

中環、銅鑼灣
銅鑼灣地帶 一樓 飛藥堂海味 大量
中環 皇后大道中18號新世界大廈前面報紙檔 1538 網上話返貨
唔係以下呢幾個句,唔洗問,近2小時都無消息

屯門
1600 山景報紙檔 仲有700份 300+人排緊隊 將限制購買數量
1526 翠林悅明苑旁報紙檔 已到貨
1600 兆麟、置樂 收皮

大埔、沙田、太和
禾輋街市 1600 話有貨到,未知數量
乙明邨 博康商場大鵬報紙檔 1400目測有400份
廣源邨街市報紙檔 話有 1540 有300
顯徑街市 1500少量

祖堯邨報紙檔有貨 巴士站隔離 無消息
太和街市報紙檔有返貨,但要有籌

荃灣(收皮多)
路德圍魚魚魚報紙檔 可能等1700 未確認
福來邨 1600 話物流打極無人聽,可能無,自決

上水
順欣花園樓下報紙檔 少量
天平街市報檔 1550 ~100份
上水馬會對面報檔 少量
上水金都隔離報檔 少量

中環、銅鑼灣
銅鑼灣地帶 一樓 飛藥堂海味 大量
中環 皇后大道中18號新世界大廈前面報紙檔 1538 網上話返貨
有無手足update 下
銅鑼灣fashion walk 牧羊少年cafe有~7,80份
廣源太山卡拉
大家唔好死心 駁佢夜啲先補到貨
係街既可能休息下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞