[最後一份] 各區最後的蘋果日報銷售情況(7)

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
天水圍
#整合 #持續更新 截至1536

1450 朗屏明記報社士多仲有少量蘋果
1500 ⚠️天盛冇得walkin買 只有預約咗嘅先有得買

❎sold out
1134 天澤報攤
1212 洪水橋1間ok2間7仔 洪福邨ok
1330 天一7仔 🙅🏻‍♂️返貨
1334 銀座2間7仔 ok 🙅🏻‍♂️返貨
1344 頌富ok 🙅🏻‍♂️返貨
1345 天華7仔
1346 俊記 ok🙅🏻‍♂️返貨
近天恒輕鐵站 7仔 已打電話call貨 但未知返唔返到
俊記其餘2間7仔 🙅🏻‍♂️返貨
1357 天澤2間7-11 🙅🏻‍♂️返貨
1409 天瑞7仔 ok 🙅🏻‍♂️返貨
1412 頌富 2間7仔 🙅🏻‍♂️返貨
1514 新北江
1514 天瑞 🙅🏻‍♂️返貨
1536 天耀報紙檔 🙅🏻‍♂返貨

❓未知
1330 天澤街市報紙檔5點鐘可能返貨 亦有指天澤報紙檔唔再返貨 #自行判斷
1415 天恩OK 職員話差100幾份未到 會返埋 但確實時間未知

#街坊報料
tks bro
南昌一帶有冇?
新蒲崗樂文文具 每人限2 目測仲有 >50份
手上仲有多5份,屯門/天手圍有冇人要幫手買?今晚交收,留tg
唔好咁老定
今朝大雨, 補貨遲咗, 有啲報攤想打電話補貨蘋果又冇人聽, twitter要特登影存貨叫大家畀啲耐性唔好食炒價
點知轉個頭到司機詐型話唔入港島, 基本100萬都唔知出曬貨未

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
15:50沙田禾峯街市報紙檔
仲有100份左右,預計10-15分鐘賣哂
金已貨
杜生cls
其實係真 解釋無人聽
今朝9點post仲話大量驚賣唔哂
粉嶺邊度有?
啱啱喺翠屏近泳池報檔買到
後尾見觀塘工業中心門口有小量
你問下有啲報檔會返貨
兆麟 置樂 賣晒

dllm, 佢今日賣唔哂,只要報檔唔回紙,聽日放係道我都照掃
上水 ... 無粉嶺
@kk1111111
請問阿布泰仲有冇賣晒未
開咁多post,幾時先完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞