[Thank you Apple Daily] [波叔復出]2020-21 NBA季後賽討論區(53)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
仲max
一早講左luka吹大左
跟本唔夠我羊黎
之前串我果d點睇
未來nba no.1一定係吹羊
啞聽日G3 繼續出唔到
加埋波縮回歸 大飛係咁先
大腸聽日應該會炒大飛最少廿度

大飛要贏一定要
Morris 3pt要>50% 入多過5球
RJ 起碼上四十分
Mann 15分

少任何一樣都唔會贏到 有上面呢d都只係有贏既機會
女人上場咁輸法
聽日可以預佢
~20分 5reb 5assist 8to
Fg 5/29既水平

老實講有波縮 唔覺得腸有咩派膠機會俾到大飛上
聽日主場 隻雞會做野
第一節 rondo隻揪波縮
第二節 Booker double T
第三節 ayton foul out

搞掂
2018梯隊係咪準備成為繼03後最高成就嘅一屆
知你想燈
但唔洗咁既
Viu 星期六又播鷹
屌,做乜唔播腸
Sources: The Pacers are hiring Rick Carlisle as head coach. He will sign a 4-year, $29 million contract.
唔知係viu定nba話事 但宜家只會喺星期六播
點解我覺得又會鬧大交收場
又真係岩曬佢
溜馬佢以前地方
好事
太陽頭兩場仲贏得少過jazz,大飛邊有咁易掃到
等睇反cup啦
上場播鷹 鷹輸咗 唔想係電視睇住鷹輸
鹿4-1鷹
傻仔
夫子點睇
終於第一次cp3對rondo playoff
一節整傷你
有邊個唔seek max
Last 2 minute report from last night has 2 mistakes...

1. Giannis Antetokounmpo should have been called for a 10-second violation on his 1st FT w/ :05.3 left.

2. Giannis Antetokounmpo should have been called for a 10-second violation on his 2nd FT w/ :05.3 left.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞