[Thank you Apple Daily] [波叔復出]2020-21 NBA季後賽討論區(53)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
佢真心係7 明明最尾連入兩球咁clutch 最後炒罰球 成個故事由連入六分致勝變到人恥笑佢係Ben Simmons😂
今場得佢做到組織,分都出外線又有幾球靚傳zubac.,係成隊艇都炒3分,
一定要身體質素屈分?
第一場40分三雙嗰陣唔見你上嚟問
上場呢?
zubac十球先有一球係完成到..
從來都無俾人rate過,何來over or under
波叔同書得20% fg, lead 2分完半場都算係咁
冇咩野呀,一場半場手風唔順姐,好過係咪都夾硬起手,佢分落底線三分果啲波都可以呀
其實就算無影響呼吸,都影響個感覺
如果無左主力,pg 仲帶得住隊波,咁咪上到位囉,我覺得係個機會黎嘅
係 咁多個正選中鋒佢係最廢果個 真係後備料
個個係PG喎 唔係普通role player喎
公道講,打湖人game6同今輪game1好神
但係廢起上黎都好誇wo
睇下ad同比華利守到佢完全攻唔到
Next kobe真係吹太大
戴住個face mask第一場未搵到手感好正常
係,不過都博到罸球同搶左5個攻板,唔係應該比腸炒緊
我覺得stephen A個講法係打法, 身體, 13th pick呢啲似
同埋mamba spirit, killing instinct
我諗無人係真係講實力係next kobe
溜馬果時幾鐘意pg,似t mac,但依幾年真係差咗好多
上場都好差啦
根本俾比華利封死左
嚟到大飛之後都冇打過幾多場好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞