[Thank you Apple Daily] [波叔復出]2020-21 NBA季後賽討論區(53)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Coach Nick排
Monty>Lue>>McMillan>>>Bud
點估到幾年前大家都覺得Bud神枱級, 家下...
我覺得等完季再排會好啲

改個look就成個明星咁
佢live chat啲人問
如果完季排, 我想知nash去到咩位多
不過好少見人排coach
你精神病好似嚴重過夫子.......
四個入面,monty最廢
話可能出得翻,唔係Suns in 4就應該出到
Coach排位嘅變動會比較密Steve Kerr係最好例子
Lue 係靠Coach Rondo你應該加返Rondo
Kerr 愈黎愈On9不要提了
有你呢句我就放心
Chuck's guarantee dooms the Bucks in Game 1 as his guarantee record now drops to 2-13 for the 2021 NBA Playoffs

Chuck有上連登, 會員資料為#20032 夫子
去唔同隊會有唔同風評,好似mda咁
長期縮係一隊好難評價好唔好

真正好教練係套套都打得
不動河山regular屈機
不過應變太慢
去到po對面一變招就呆咗係度
Monty都係靠波叔
俾個下台階你

一陣教練又最勁,隊波又勁過人柒左唔知點算
點睇pop
不錯的教練

但稱唔上Top
字母新秀果陣唔識打波,都入到nba draft
佢唔靠身體,唔通靠技術入nba咩

講緊果陣仲要係瘦撚,未操到而家個身體咁撚大隻。
有佢身體,我都做到nba 三分線行兩步入去爆籃。撞鳩開d矮撚入去爆籃都仲得
原來 太陽球絕殺之前
pg 同 rondo叫 Zubac 企籃底
rondo 直情過埋線叫Zubac
但 Zubac 指住 Ayton話要盯防
LM
[Winfield] Kevin Durant's connection with Miami Heat free agent Victor Oladipo is notable. They are "good friends" and are each from Maryland, but recent reports suggest Oladipo is seeking the max.

邊個精神病嚴重啲
:夫子
ladipo
個人覺得企籃底其實好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞