旅行達人黃洋達

175 回覆
36 Like 14 Dislike
前幾日係大阪撞到佢
只準泛民籌錢,不準熱狗課金

無話唔比,不過有D人之前大大聲屌人政棍,話人cap水人血饅頭,講到自己幾咁正義,最後原來一擔擔,"佢做得點解我唔做得",拉到同班政棍一樣水準,真係墮落

幾時電台貨金 = 政治籌款?

按你個邏輯,咁泛民律師錢都要入做政治籌款啦?

熱時同熱狗係同一個集團既組織,同一個老細

熱普城選舉個陣有好多選舉開支都係熱時出

五毛狗出沒注意!
會員:9527~
編號:48157

五毛狗 (9527~ #48157) 同 雜種有親「習大大」+ 打殘體字, 係連登傳播中共語言

五毛狗 (9527~ #48157) 公然抹黑支持香港獨立嘅人

五毛狗 (9527~ #48157) 用大陸百度,引用大陸圖
你話公家錢拎去玩就話姐

人地本事氹到班傻仔課金俾錢

其實無咩問題

或者咁講,佢個網台有節目,一買一賣

同埋人大左,一年旅行兩次算少

係囉,真係好寒酸架嘛。人哋皇上皇后黎嗰喎!至於D儍仔要課金俾人食清淡D,我都覺無問題架,人哋鍾意發夢,千祈咪叫醒佢哋。

樓主做乜成個怨婦咁

係囉,我好羨慕皇后去完東京兩再去大阪shopping架嘛。
仲住靚酒店,我呢廷死窮撚任Airbnb咋。我都想有儍仔課金我旅行。

想要收貨金,你都要俾啲人睇下,你係唔係值得俾錢先得架。

日日鳩叫,都有儍仔課金俾你旅行?FF就可啦。

熱狗既fan屎 大部分都係底收入 even 無收入既廢青廢中

個d所謂課金根本就係 不明來歷,唔見得光既黑錢

泛民係廢係ON9
但熱狗係打返泛民
你話邊個鬼啲?
好喇可能兩邊都鬼
咁點解要畀錢佢哋佢哋都幫唔到你哋
純係因為聽佢用粗口鬧泛民好好笑就課金畀佢?

好似係你自己標籤人。洗唔洗我去cap圖你標籤人哋係「本土派英雄」?

咁即係「鍵盤戰士」啦。住係邊度都無關係,鍵盤戰士!

真係可憐,係香港嘅小薯仔都要你依個自稱住喺美國去管

你係咪閱讀理解有問題
我話有人話佢係 唔係我覺得 唔係我標籤

我第二回答都講咗我身邊有熱狗朋友當佢本土英雄
即係唔係我
就係揸三個鐘由西雅圖去溫哥華畀錢同佢食飯條 on9

個個叫 陶傑做 19才子
唔通又係我標籤佢

你都 on9

白痴仔,「問題係有人覺得佢係乜本土派英雄 收皮啦」「就係你呢啲on9 亂咁標籤人」

即係係你自己嘅假定,唔係我嘅假定,OK?

真係可憐,係香港嘅小薯仔都要你依個自稱住喺美國去管,鍵盤戰士!

睇唔過眼條on9 吹水吹到有傻仔畀錢佢
係 佢有本事

陳振聰依你邏輯都好本事
如果唔係衰偽造遺囑 佢咪又係好似黃洋達咁有人願意畀錢佢使

承認自己柒未?
「就係你呢啲on9 亂咁標籤人」

真係可憐,係香港嘅小薯仔都要你依個自稱住喺美國去管,鍵盤戰士!

你有撚本事咩,鍵盤戰士!

你都On9
我話有人覺得佢係本土派英雄, which is true according to my friend, 咁就係我標籤人

除咗話你 on9 真係諗唔到點答你

其實 本土派英雄 都形容得幾貼切

因為 熱普城成日claim自己係香港唯一本土派

本佢老母咩,青政同啲友好地區組織選區議會前已經做緊地區工作,到而家都仲運作緊。熱狗做過乜撚野?
Hidden Agenda俾狗咬,譚文豪一陣就到現場,大狀黨出人出力通頂幫外國band搞手續落口供,熱狗呢?
5年11次
平均一年2.2次
多喺邊?
有錢去旅行有咩問題,班水魚鐘意課你唔通唔比咩
不過班人屌泛民政棍cap水20年,依家做D野同佢地差唔多就有D好笑姐
手足坐監都繼續去旅行仲要抽你3成支援,真係夠兄弟

講得好
泛民cap完水都仲會搞吓遊行同工人運動
屌你熱時/熱民而家全面撤出社運
咁你搵錢之外,仲有乜對社會實質的貢獻?
結論:衰過泛民
有錢去旅行有咩問題,班水魚鐘意課你唔通唔比咩
不過班人屌泛民政棍cap水20年,依家做D野同佢地差唔多就有D好笑姐
手足坐監都繼續去旅行仲要抽你3成支援,真係夠兄弟

講得好
泛民cap完水都仲會搞吓遊行同工人運動
屌你熱時/熱民而家全面撤出社運
咁你搵錢之外,仲有乜對社會實質的貢獻?
結論:衰過泛民

人哋要攪焦土同整謊舟。
利申:最憎佢兩公婆,不過公平啲,皇后應該仲有份出版社嘅工打緊,用自己人工去旅行都得卦?

https://www.facebook.com/kaichung.ma/videos/10208976198676661/

佢地兩個都係2012年之後辭哂職 full time做熱時老細

原來如此,咁就抵佢兩公婆俾人屌啦!
利申:最憎佢兩公婆,不過公平啲,皇后應該仲有份出版社嘅工打緊,用自己人工去旅行都得卦?

https://www.facebook.com/kaichung.ma/videos/10208976198676661/

佢地兩個都係2012年之後辭哂職 full time做熱時老細

黃洋達依家真係疊埋心水做娛樂
佢依家係叫聽眾想聽邊套劇集動畫嘅評論,課金俾佢叫佢評
政治節目都好少做

基本上同啲youtuber冇乜分別,咁佢依家攞啲娛樂聽眾賺返嚟嘅錢去旅行又有乜問題

黃洋達依家真係疊埋心水做娛樂
佢依家係叫聽眾想聽邊套劇集動畫嘅評論,課金俾佢叫佢評
政治節目都好少做

基本上同啲youtuber冇乜分別,咁佢依家攞啲娛樂聽眾賺返嚟嘅錢去旅行又有乜問題

冇問題~ 我都覺

講到明退出社運,放棄抗爭,D人都照肯課金

就預左佢唔係拎D錢黎做返社運架啦~

真係冇問題

好似我同D FD屌100毛 / 新假期 屌到最後 都係一句「咁人地係香港搵到食,就叫成功啦,有咩人就養得起咩組織,OK既,唔係犯法就得啦」
不過又唔係咁講, 旅行係早過宣佈放棄社運,岩岩訓醒慒慒地……SORRY

我覺得熱血唔係連梁天琦去美國讀一年書都要當係本土派叛徒咁屌

佢自己係呢幾年入面,平均一年去兩次旅行係冇問題既~

我一直支持以利益驅使更有能力既人出黎抗爭

搞得抗爭既,我希望民眾既課金係可以供得佢地肥肥白白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞