旅行達人黃洋達

175 回覆
36 Like 14 Dislike
上次佢去溫哥華我有朋友特登由西雅圖揸三個鐘車上去畀錢同佢食飯

驗腦啦

你叫我定條on9

你問得都應該驗下
佢咪又係打份工 做網台賣書賣產品

你會唔會屌鄺仔拎賣書既錢自己娛樂?
咁旅行係冇罪既
咁旅行係冇罪既

課金 cap 水旅遊扮抗共都係冇罪既
屌。。。做左咁耐人一次飛機都未坐過
咁旅行係冇罪既

課金 cap 水旅遊扮抗共都係冇罪既

不如開返間「熱血旅行社」啦!
又有得旅行, 又有錢搵!

學19才子、杜如瘋咁,
黃洋達云伯陪你一齊環遊世界, 團費收貴10倍
發達啦

節目包括外國燒蟈旗
黃洋達會同你講,我已經退出左社運,係平凡人
洋達新假期
係喇,真係好寒酸囉!咁千祈咪停喎!
上次佢去溫哥華我有朋友特登由西雅圖揸三個鐘車上去畀錢同佢食飯

驗腦啦

你叫我定條on9

當然係叫西雅圖條ON

揸3個鐘車唔遠,我平時去釣魚都2個鐘去個有大魚碼頭。係外國揸車幾個鐘好閒,不過為鳩達個腦真係有問題。
五年11次真係唔多,我一季都有一次啦,不過我洗自己錢,唔係人地獻金搞革命,坐【謊】舟d錢。

係喇!我哋好寒酸架嘛。我淨係買特價票豉油行咋。
屌。。。做左咁耐人一次飛機都未坐過

皇后話你連寒酸都不如囉。

係囉,我想知啊鄺生會唔會一路賣書一路叫人課金囉。

鄺生只係喺衰在不斷寫叫春文,
喺政治上無乜犯錯,亦未見過佢狙擊民主派人士。

少做咪少錯

少做咪少錯

咁皇上同熱狗更係好勤力做,所以咁多錯事。

D人課金聽佢節目咪當有人出糧比佢囉 其實同賣書無分別都係份職業
只準泛民籌錢,不準熱狗課金
想問一句
關我撚事?
去旅行都要管 連登仔真係愈黎愈痴線
政治人物係唔係食飯食貴d都唔得
想問一句
關我撚事?

喺外國真係大問題黎,不過本土派要創造一個特別既香港國出黎,可能D政治道德都與別不同掛。
想問一句
關我撚事?

喺外國真係大問題黎,不過本土派要創造一個特別既香港國出黎,可能D政治道德都與別不同掛。

5年11次,一半係日台呢啲平價地方都唔俾
想問一句
關我撚事?

5年11次,一半係日台呢啲平價地方都唔俾

更係俾喇,又唔你我俾,不過我都想有人課金我去日本食清淡D。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞