殯儀館職員姦屍十六分鐘

140 回覆
16 Like 32 Dislike
死左咁耐 肌肉已經無左彈性
加上陰道唔會再有水 格硬入都唔會爽
真心想知佢可以點屌屍

屍體都係肉
原來連登咁多戀屍狂,好後悔開咗呢個post,大家唔好推了
大陸D殮房職員十個有九個都係變態
見到靚女就影相 打J
然後將相upload 上幻想學院既同好
再將D相賣畀cutedeadguy 既管理員
咁就叫「財色兼收」

依樣係真,大陸d殮房職員,個個都抽死屍水

大陸人為錢咩都做得出
利申:有睇過cutedeadguy
唉,其實好多女上床都成條死屍咁

死屍點同死魚呢?
小英真係好靚?
有時上bestgore或者heavyr專程睇女屍 女屍有一種生人冇嘅型態美 見到條冰冷嘅肉身訓係到會引發好多暇想 諗起條女生前同死後,身體上嘅器官唔再運作,毫無血色嘅小閪窿屎眼,白雪雪嘅皮膚 有時真係幾羨慕啲法醫、殯儀館職員 如果係腐爛或者血淋淋又係第二種欣賞美態,一個靚閪點樣轉化成一個死穴,一個活生生嘅女人俾唔到呢啲感覺。如果我有幸目睹同樣情況,我估我都會忍唔住

傳聞麻瘋的起源就係楊貴妃被吊死後條屍畀班士兵輪姦引起
好變態
但會唔會條女真係好好好索
死左咁耐 肌肉已經無左彈性
加上陰道唔會再有水 格硬入都唔會爽
真心想知佢可以點屌屍

大家甘話
人善被人欺
殺人個啲通常好有慮氣
搞唔到了
鳩估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞