殯儀館職員姦屍十六分鐘

140 回覆
16 Like 32 Dislike
有無啲姦完屍之後發生既鬼故

唔好話姦 幫屍體換3 條屍嘔血 條友講左句好撚臭,第二日番黎話比野搞
利伸 朋友做呢行

成日都諗點解會搞D唔多關事既人
兇殺案個D又唔見去搞返個兇手

首先 佢有咁高既法就唔洗做鬼,殺得佢既 整身殺氣都重 搞唔到有幾出奇。兇殺案 只要死者知邊個殺,手握拳頭 就一定破到案。我師父以前當差,聽佢講有次有單案查左二十年,最後個兇手飲大左講出黎 點知當年查案果個就坐佢則邊台,咁就破左
唔係會有屍臭味

做左防腐 先屌

點防

乜乜馬林 依隻野用來防腐既,以前林過雲都好似用過

福爾馬林

會唔會乸爛J 㗎
屍體冰冷d肉又林patpat咁
點搞得落手架

利申 醫院做過屍體相關行業

凍冰冰(唔止係body 係成個環境) 冇血色 冇反應
分分鐘唔係全屍,屌屌下甩左隻手
諗下都鳩縮
引左好多變態佬出嚟
睇過外國姦屍片
女死者女個頭係爆咗少少
一邊屌一邊噴血屌你老母好撚嘔心

(有無人睇過...)

睇完今晚唔洗訓
驚驚地但又想睇

Sorry係人地直接send片俾我
我唔知邊到揾
所以先問有無人睇過揾到
應該堅嘅我覺得

想睇
有時上bestgore或者heavyr專程睇女屍 女屍有一種生人冇嘅型態美 見到條冰冷嘅肉身訓係到會引發好多暇想 諗起條女生前同死後,身體上嘅器官唔再運作,毫無血色嘅小閪窿屎眼,白雪雪嘅皮膚 有時真係幾羨慕啲法醫、殯儀館職員 如果係腐爛或者血淋淋又係第二種欣賞美態,一個靚閪點樣轉化成一個死穴,一個活生生嘅女人俾唔到呢啲感覺。如果我有幸目睹同樣情況,我估我都會忍唔住

Nigga
有時上bestgore或者heavyr專程睇女屍 女屍有一種生人冇嘅

潛罪犯
引左好多變態佬出嚟

引左好多變態佬出嚟

呢個post 好危險
引左好多變態佬出嚟

呢個post 好危險

呢個post嘅發展出乎想像...
引左好多變態佬出嚟

呢個post 好危險

大家即刻執野走
有時上bestgore或者heavyr專程睇女屍 女屍有一種生人冇嘅型態美 見到條冰冷嘅肉身訓係到會引發好多暇想 諗起條女生前同死後,身體上嘅器官唔再運作,毫無血色嘅小閪窿屎眼,白雪雪嘅皮膚 有時真係幾羨慕啲法醫、殯儀館職員 如果係腐爛或者血淋淋又係第二種欣賞美態,一個靚閪點樣轉化成一個死穴,一個活生生嘅女人俾唔到呢啲感覺。如果我有幸目睹同樣情況,我估我都會忍唔住

巴打我認得你
其實我都有類似癖好,但唔鐘意睇bestgore上D真女屍,因為真野始終太重口味
反而睇CSI同日本推理劇,大把睡美人式女屍
我個人比較鐘意日本女屍,一來自己比較鐘意東方人口味
加上日本本身個社會重男輕女,D女死者十個有九個都死有餘辜
睇埋D女死者生前做過既壞事,更能反襯出佢地死後既美
唉,其實好多女上床都成條死屍咁
我聽過最變態嘅係 fetus sex,不解釋。

利申:嘔緊。

邊度聽返黎

起啲專放tasteless video嘅網

哇屌

咩係tasteless video
死左咁耐 肌肉已經無左彈性
加上陰道唔會再有水 格硬入都唔會爽
真心想知佢可以點屌屍

仲要車禍身亡,撞到唔知點

巴打我認得你
其實我都有類似癖好,但唔鐘意睇bestgore上D真女屍,因為真野始終太重口味
反而睇CSI同日本推理劇,大把睡美人式女屍
我個人比較鐘意日本女屍,一來自己比較鐘意東方人口味
加上日本本身個社會重男輕女,D女死者十個有九個都死有餘辜
睇埋D女死者生前做過既壞事,更能反襯出佢地死後既美

我都認得巴打嘅post 真同假我都鍾意 不過真女屍幾難搵到心水 好多都係來自巴西南美嘅肥閪 又唔露波露閪影條柒咩 東亞嗰啲更難搵,不過憑著多年黎嘅搜刮都叫有啲好野
諗起都鳩縮
係咪只有人類呢種生物先咁變態

你諗吓 人獸交,亂倫,搞基,都大把連登仔鐘意

其實有人鐘意 戀屍 唔出奇

偷換概念
極危險
我上面話人地send俾我條姦屍片
Search睇過有啲似上面巴打講嘅
「bestgore」嘅相

Link

Link

就咁係google search bestgore大把
都係真死人血腥
請問邊度有提到條友係職員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞