殯儀館職員姦屍十六分鐘

140 回覆
16 Like 32 Dislike
我上面話人地send俾我條姦屍片
Search睇過有啲似上面巴打講嘅
「bestgore」嘅相

Link

就咁係google search bestgore大把
都係真死人血腥

我知,不過真係屌女屍嘅片我未睇過
引左好多變態佬出嚟

呢個post 好危險

大家即刻執野走

痴撚晒線
呢條友好撚危險 要終身監禁
記得有個動漫係屌條乾屍屌到佢變番人 唔知叫咩名
記得有個動漫係屌條乾屍屌到佢變番人 唔知叫咩名

肢體洗
痴線post
之前有套電影叫停屍姦
我唔覺得單純性癖鍾意睇奇怪野打飛機有咩問題
人又唔係佢地殺,屍又唔係佢地姦
腳膠,底褲膠,黑絲膠連登本身都大把,又唔見人屌
就算普通冇性癖既人都會精上腦捉人黎強姦啦
純粹同你唔同就接受唔到

屌吹氣公仔都類似啦
我唔覺得單純性癖鍾意睇奇怪野打飛機有咩問題
人又唔係佢地殺,屍又唔係佢地姦
腳膠,底褲膠,黑絲膠連登本身都大把,又唔見人屌
就算普通冇性癖既人都會精上腦捉人黎強姦啦
純粹同你唔同就接受唔到

屌吹氣公仔都類似啦

理性高汁巴打
咁同屌豬肉有咩分別?
咁同屌豬肉有咩分別?

你會唔會屌欣宜仲要死魚?
死左咁耐 肌肉已經無左彈性
加上陰道唔會再有水 格硬入都唔會爽
真心想知佢可以點屌屍

More
對生物好有興趣

用口水咪得囉

有經驗咁

平時有好多女都好乾,都係要用口水

兜乜嘢,你講到成個姦屍博士咁
頂唔撚順
出番去先
大陸D殮房職員十個有九個都係變態
見到靚女就影相 打J
然後將相upload 上幻想學院既同好
再將D相賣畀cutedeadguy 既管理員
咁就叫「財色兼收」
幹了約五分鐘後,龜頭又有了感覺,小明抱著她的雙腿,身體整個向下壓下,靠攏的雙腿被小明帶向前,他開始做最後的衝刺,就在小明忍受不住狂烈的精液突破他龜頭,一陣抽蓄的暴破在她的陰道內,龜頭此刻正抵住她的子宮頸,噴射出滾燙的精液。

小明射完後,陰莖停在她的陰道內直到軟化後才拔出。小明替她穿回內褲,將她的向內弓起的雙腿平擺,並讓她的裙擺下擺,之後便離開稻田回到馬路上,繼續往回家的路途。

行經騎樓的公共電話,他報了案後沒留下他的聯絡方式就掛斷,快速地跑回家。

清理埋現場先走呀嘛 唉

洗閪
見到靚女就影相 打J
咁就叫「財色兼收」

如果發生係香港呢個post大把人會串鳩咩香港人唔係好高尚既咩
宜家大陸發生就即刻當家常便飯咁討論
大陸人唔止統戰左現實既香港
連唯一比香港人發洩既網絡世界都統戰埋
講真,玩人多一定佢地贏,仲可以有保護色扮當地人,點鬥
各位報驚啦,個post好危險
見到靚女就影相 打J
咁就叫「財色兼收」

乜原來cutedeadguy入面啲解剖相都係直接由殮房職員買返黎㗎
見到靚女就影相 打J
咁就叫「財色兼收」

乜原來cutedeadguy入面啲解剖相都係直接由殮房職員買返黎㗎

唔係有咩人影到?
屌死屍唔係好乾既咩
又凍冰冰,屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞