袁文傑型過果個咩煎Pan成光年啦下話

305 回覆
515 Like 6 Dislike
點解咁耐都冇人講立生個張 型到仆街wo

連登班中學生點會識佢
第一次睇曬成個月曆
其實睇睇下其他果啲都算順眼
係煎pan果張柒到仆街 鳩毛生上肚笑到
啲女係包柒架喎,邊個造型師咁厲害

咁老7講,果個年代嘅女性造型係差唔多
劉石賢肥佬波仲要著卜木
劉石賢肥佬波仲要著件咁既
睇到個肥佬tits真係唔開胃囉

關咩野事 係造型師問題
TVB 1998年影果d日歷有feel幾多

關咩野事 係造型師問題
TVB 1998年影果d日歷有feel幾多

有對比先發覺亞視個陣柒味
煒哥冇咩點變
笑死 比阿爸睇啲相佢話嗰期啲女興呢啲髮型 叫菠蘿釘頭

諗起王菲超人

連登班中學生點會識佢

唔識唐立生所以連帶彭子晴都唔會識
屌你人肉花牌
鋪頭開張同埋出殯岩用
屌你人肉花牌
鋪頭開張同埋出殯岩用

人生污點
袁文傑真係屌打晒
咁又唔好吹奏亞視

講返當年

亞視演員不嬲都係會有好大陣leung味散發出黎

相反無線請返黎嘅就正常d,近似返香港人嘅潮流

而家成班亞視嘅演員同幕後過晒無線
成日係度播懷舊金曲同重播舊野
已經變左做另一個亞視
香港人就係無得揀

真係steve jobs咁樣

對腳擘咁開 就身高咁明題

btw 點解袁文傑會carry到件衫
十啟泰ok wor
究竟個髮型師點撚樣先可以幫條女諗到個咁ga髮型

記得細個睇亞視有套電視風雲有依個女人,幾靚女都搞成咁

你仲認到相中人莫非你就係果個髮型師

呢個係謝雪心個女珈穎,同過袁文杰拍拖

佢好大波

http://img2.bbs.163.com/new/20091114/tvb/ki/kitjianjie/b893a7ba921d87063c95f9097b3d94fe.jpg

陳啟泰,尹天照,袁文傑同盧慶輝都型 前兩者個造型唔老套,都幾襯本身風格,後兩者雖然造型老套,但有外貌優勢

連登班中學生點會識佢

真情 最紅既唔係 鄭子誠咩

伯邑考都應該識嘛?

連登班中學生點會識佢

真情 最紅既唔係 鄭子誠咩

伯邑考都應該識嘛?

肉丸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞