袁文傑型過果個咩煎Pan成光年啦下話

305 回覆
515 Like 6 Dislike
煎pan 依家一除眼鏡都係柒,唔知點解tvb捧佢
兩個咪一鳩樣
左下角有名睇
btw
煒哥就係正

其實佢入咗去無線都做咗好耐衰仔同古惑仔角色,先開始有男二做,亦由個陣開始戴眼鏡,等個人望落正氣啲

其實佢入咗去無線都做咗好耐衰仔同古惑仔角色,先開始有男二做,亦由個陣開始戴眼鏡,等個人望落正氣啲

戴左都好柒,跟本眼又怪嘴又怪,何遠東屌打佢啦
咁多張加埋認得九成人, 仲要好多係因為tvb啲劇
黃浩賢比煎pan仲型
點解tvb會捧煎pan

因為煎pan未結婚, 可以作緋聞上c1
究竟個髮型師點撚樣先可以幫條女諗到個咁ga髮型

記得細個睇亞視有套電視風雲有依個女人,幾靚女都搞成咁

你仲認到相中人莫非你就係果個髮型師

呢個係謝雪心個女珈穎,同過袁文杰拍拖

以前亞視啲廣告成日係佢
越文傑後生唔過無線真係好蠢
過無線晨早紅左啦
佢型過好多tvb 佬

佢本身唔係tvb過亞視嘅咩?

印象中佢好似拍左汽水廣告跟著比亞視發掘
利申唔肯定

如果由無線過去就仲on居
簡間無人睇既電視台

Tvb果d 愛回家紅左果d 完全唔夠佢型

諗住可以水中無魚蝦稱皇嘛
點知
咁又唔好吹奏亞視

講返當年

亞視演員不嬲都係會有好大陣leung味散發出黎

相反無線請返黎嘅就正常d,近似返香港人嘅潮流

而家成班亞視嘅演員同幕後過晒無線
成日係度播懷舊金曲同重播舊野
已經變左做另一個亞視
香港人就係無得揀

亞視 主要收得既劇集都係古裝同鄉土劇, 唔知關唔關事

我和殭屍
越文傑後生唔過無線真係好蠢
過無線晨早紅左啦
佢型過好多tvb 佬

佢本身唔係tvb過亞視嘅咩?

印象中佢好似拍左汽水廣告跟著比亞視發掘
利申唔肯定

如果由無線過去就仲on居
簡間無人睇既電視台

Tvb果d 愛回家紅左果d 完全唔夠佢型

諗住可以水中無魚蝦稱皇嘛
點知

一潭死水
笑撚死
細言生隔離條女d腹肌咁正都無人講

成陣亞視味仲係到
煎pan果張鳩毛生上肚都唔執執佢
亞視真係好野

有咩問題?
好正喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞