袁文傑型過果個咩煎Pan成光年啦下話

305 回覆
515 Like 6 Dislike

屌你同一時間

十啓泰其實幾正

佢應該係堅持唔跟大隊著自己衫

Steve Jobs look

佢醒啊 除左個髮型差少少之類全身都基本上冇老土嘅感覺

套衫宜家著唔覺得太娘 係個髮型有啲蝗味

以為halflife男主角

陳啟泰好型
究竟個髮型師點撚樣先可以幫條女諗到個咁ga髮型

記得細個睇亞視有套電視風雲有依個女人,幾靚女都搞成咁

謝雪心個女呀
其實又唔好笑
潮流呢味嘢真係風水輪流轉
過多十幾年我哋就會笑柒依家啲韓仔中分(雖然本身都柒)同埋鬼佬興過嚟嘅side part
劉石賢呢

白滑

美儀幾正
不得不讚TVB,人地98年d日歷影得幾有feel

郭可盈
其實又唔好笑
過多十幾年我哋就會笑柒依家啲韓仔中分(雖然本身都柒)同埋鬼佬興過嚟嘅side part

真係唔好話
我宜家睇返啲韓星10 11年時啲mv都已經覺得娘
劉石賢呢

白滑

美儀幾正

以為肥佬扮緊裁縫
頸個條係軟尺
其實又唔好笑

但係ATV嗰啲打扮同造型,就算係十幾年前嗰時睇,永遠都有一陣娘味
劉石賢呢

白滑

美儀幾正

以為肥佬扮緊裁縫
頸個條係軟尺

唔爭氣,笑咗

垃圾fanpiece又上黎攞料

屌你老母垃撚圾記者抄橋狗
究竟個髮型師點撚樣先可以幫條女諗到個咁ga髮型

記得細個睇亞視有套電視風雲有依個女人,幾靚女都搞成咁

謝雪心個女呀

正常其實幾靚
煎pan成隻大陸鴨咁
阿仙奴
連月曆都要霸4月
造型師要幾廢先可以搞到12000都有種柒味
今日vip有袁文傑
又型又有愛心
連月曆都要霸4月

唔講唔覺亞視有咁多人,但上面除左陳啓泰同萬二蚊,其他未去無線前都未撚知邊個
都係十幾年前啫, 點解可以咁柒
無論衣著, 髮型, pose,以至海報設計冇一忽係唔柒,真係佩服

個時係真係興咁撚樣
女仔特別鐘意搽青色眼影
個期影貼紙相d background好多都係咁上下
我仲記得個陣我都唔知自己做乜撚野
成日鐘意上亞視個網
當時既網頁設計都唔似今日玩flat design
鐘意整到奇形怪狀,又整埋d漸變色

文字藝術師咁吖嘛

垃圾fanpiece又上黎攞料

屌你老母垃撚圾記者抄橋狗

做乜咁厚道叫人做「記者」呀
個啲人只係content farm寫手咋
真係得煎pan 係柒

其他都型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞