Windows 11 係咪流出咗?

170 回覆
4 Like 119 Dislike
上面似係講公司files放係SharePoint/Teams
再用OneDrive client map 落自己部機度
好處係唔洗用VPN 都存取到啲檔案,又有on demand 功能要咩file 先下載咩file
Desktop/Documents 又可以自己backup 去OneDrive

如果公司用開Microsoft 365
Personal OneDrive 有5TB
SharePoint 就每人頭加5GB
啲角整圓咗.......好似邊個LOGO咁
好嘢呵
睇吓會唔會好食ram,2016年嘅notebook唔知頂唔頂到
做埋份paoer再升算
咪抵死
叫你都唔聽
個cortana 冇廣東話已經收得皮
升完連中文都打唔到
win出新都有得討論
ios就話姐
win 10 language pack 個 bug 仲未 fix
始終都係覺得Win 7最好用最就手
Windows用家多過ios,點解唔可以討論
20H2唔係admin account裝唔到中文輸入法
公司機要IT狗人手逐部機整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞