F1 2021 法國站 討論區

1001 回覆
2 Like 44 Dislike
唔係唔笑
係笑小左 你知左膠呢期當紅
如果今年返去搞就
唔可以成架車油粉紅色

咁不如整到成個場粉紅色

實捉到你
新手想問法國站係咪通常都係平治贏?
睇左兩站點解咸狗成日係到怨既?
法國站真係趕客首選
上站未到fp1已經推爆post
完左都推3個post
哩個post家下先推得10板
狗嘅特性就係咩都吠一餐
剛剛睇到 件衫幾靚
咸怨婦嚟
只要果場逆境就煩到閪咁
依家連形勢都落後緊 逆勢緊
所以連場外都係度怨
怨人地早咗除加熱墊唔公平
點同呢 上站大家討論金錢賽車是咪萬惡
飲品隊青訓是咪壟斷
淨係呢兩個point就傾幾個po
車隊唔變咪得
要比咸繼續望住個康打logo嚟揸
佢今年望得最多就係我康logo
又學識多幾個英文字母
H O N D A
https://www.motorsport.com/f1/news/hamilton-pirelli-not-to-blame-for-baku-tyre-blowouts/6577971/

Formula 1 world champion Lewis Hamilton believes Pirelli was not at fault for the tyre failures in the Azerbaijan Grand Prix, as focus over teams playing with tyre pressures ramps up.

係既咸爺
責任不在P記一方
只是某車隊搬石頭砸自己的腳
咸狗係咪有特攻胎用
baku又話有damage但又唔見佢爆
上年咪得閒blm 今年佢都冇玩blm
BLM會戰勝歸來

做咩Jei佢地而家
敵人嘅敵人就係盟友
法國個場樣樣都要啲,所以平均地勁的平治係會有優勢,大牛呢場應該都係止血為主要目標,下兩站奧地利先反攻

咸神佢係咁,同 nba lbj 一撚樣,贏就扮 nice guy,輸就戈屌到全世界仆街
圖都話唔能夠百分百信任P記嘅車胎

VETTEL ‘CAN’T SAY 100%’ IF HE TRUSTS PIRELLI’S F1 TYRES
https://the-race.com/formula-1/vettel-cant-say-100-if-he-trusts-pirellis-f1-tyres/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞