F1 2021 法國站 討論區

1001 回覆
2 Like 44 Dislike
佩chur盡頂咸
要爆都應該佩爆先
咸同公公交換底盤

會發生啲咩事呢
https://twitter.com/JennieGow/status/1405506335236669441?s=19
應該想試下公公個chassis係咪有問題先無表現
利申:估計只要咸sir唔係pole to win就會怨婦到仆街
佢指 bottas
真,本身好想睇ocon alpine個位比gasly搶埋 2022無車揸
新一代 只撐牛奶同我氣
19叻 19偽君子Russell收皮啦
Back to reality
咸蛇肯定pole to win

https://www.formula1.com/en/latest/article.leclerc-says-ferrari-expecting-to-go-back-to-reality-in-france-after-monaco.1mfHNZ3PZ6kesrFLAletjQ.html
Well, I really hope that it won’t be outside the points, but no, I feel like we are going to probably be the fourth, third team fighting with McLaren, AlphaTauri, always these same teams we are fighting with. But with a bit more gap to the top teams, which are Mercedes and Red Bull

如果再俾MadMax贏真係天理何在
佩唔會爆啦,咸/lec爆先
計使用量既話
Lec早換,Ham都係早換
Ham重要食dirty air + Push
呢單野好明顯係胎問題
不過ham爺識養胎先無死
如果佩都爆埋就好睇
根本唔關養胎事 max根本都冇push 都照收皮
ham爆埋先仲好睇
可以睇P記比ham sir屌死
max點會冇push
每圈都拉開後面距離
仲要臨爆前刷埋紫圈
咸pole是必然
咁樣換只係要保子死得心服口服
留名睇半耐力今場又爆
換底盤 即係公公之前complain個底盤根本冇問題啦
換完底盤>咸pole to win>底盤冇事+77唔掂>素開定香檳都得
底盤有無事都係公公問題,所以素都係訂定香檳
真咩睇鬼佬forum 兩派人都有,嘈到鬼五馬六。不過點嘈都無用,全部只係假設性問題,都無辦法叫幾個唔同年代既車手係頂尖水平同場比賽

但過多十年八年應該洗淨wiki 上面既真record keeper,又或者改例之後到max 拎8屆到佢站站俾人鬧
公公就是原罪
而家鬥一定鹹快過老舒
max連贏一定會比人鬧 當年老舒連贏都好多hater
感覺上咸狗d話題性太場外,少左d個種senna/Prost , 老舒/夏健倫個種rivalry 嘅話題性
佢紫圈係咁啱馬屎比咗個DRS佢
YouTube堡2016年盡雞贏咸之後即刻割禾青 但無可否認咸嘅水平的確係高一班,YouTube堡都話2016年佢要地獄式鍛煉心理同生理先贏到WDC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞