F1 2021 法國站 討論區

1001 回覆
2 Like 44 Dislike
佢同on9con世仇黎
唉,點解alpine會續咗on9con㗎
gasly deserve that seat
嚟緊起碼有vips等緊
F2 有錢+有隊肯受你玩就可以
上限好似係玩最多六季
我反而覺得F1 始終商業野,又未去到爭 wdc level,仇乜鬼 … 同埋都唔係新仔,唔會再好似 perez vs ocon 咁啦

Alpine 真係無理由唔搶 gasly
我都好奇怪

Aloson早幾日先通街講對於喺Alpine拎third world title有信心
今日Alpine就話同Ocon續三年長命約

唔講以為Ocon同法國首相有親

唔講Gasly
就算話搵公公嚟做二號 一世做工具
咁我都開心啲

Ocon又唔係有料
態度上對Aloson呢啲冠軍前輩少少敬畏都唔識俾
宜家積分榜又俾Aloson壓住

簽三年?
哪來的自信?
有得玩F2,但係Super Licence 個分係計三個seasons
佢兩個係幾時結怨
*Alonso
大頭話衝三屆應該係門面說話。簽on9con應該係因為法國人三個字,係諗唔明點解係三年,唔係一年一年咁續
應該係覺得佢穩定過搵d新秀黎博
細個鄰居嚟
操Ocon他媽迫

咱老周憑啥不能上來?
想讓Alonso操心死嗎?
他媽法國佬辱華!法國佬虐老!
論天份論樣 呀氣都完勝隻陰濕樣奶鞋底狗
真心唔知想點 簽佢簽三年?
對車隊有乜野幫助
今年好成績小小咋wor
但佢入左F1都5年, 差唔多咋啵
黑氣石一返黎, 雷諾真係痴撚左
會唔會係氣搵到隊比alpine好嘅隊所以拒絕左alpine
Gasly如果再將隻細牛渣到大牛咁, 真係唔怕無車隊簽啦
]
其實10隊 有邊隊揀呀?
平治 拉利 AM 麥拿倫 雷諾 大牛
得呢6支車隊有前景
論態度
Mazepin馬神呀Lat少呀好過ocon十幾條街

(開始懷疑係咪在座呢啲燈神燈到Ocon一下續咗三年
我哋係時候要整支迷Con黨
呢六隊係得麥拿倫有d機會
Oh no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞