發明SBA果條友真係契弟黎

87 回覆
27 Like 5 Dislike
大大話話20%
係咪已經與5無緣

睇你咩學校啦,點都要考好dse㗎啦

關學校事嫁咩
我讀band1有著數?
我以為得ies係咁

係sba都係,好似係
係睇你哋啲人出去考成點再調返分
eaa話公平啲
實際係咪咁唔清楚
不過你哋好多人肥佬?

係多人肥啊

咁得啦,只要你班人出到去考得好就會調返高
嗱我都係dse雞,睇sba handbook同啲forum知㗎咋

唔該曬巴打唔知你係17定18啦
17o既祝你考到好成績
18就一齊加油啦
大大話話20%
係咪已經與5無緣

關學校事嫁咩
我讀band1有著數?
我以為得ies係咁

係sba都係,好似係
eaa話公平啲
實際係咪咁唔清楚
不過你哋好多人肥佬?

係多人肥啊

嗱我都係dse雞,睇sba handbook同啲forum知㗎咋

17o既祝你考到好成績
18就一齊加油啦

我18呀 大家都係讀chem嘅好伙伴
同埋我係絲
我想問英文sba75-80%係咩level?

大大話話20%
係咪已經與5無緣

關學校事嫁咩
我讀band1有著數?
我以為得ies係咁

係sba都係,好似係
eaa話公平啲
實際係咪咁唔清楚
不過你哋好多人肥佬?

係多人肥啊

17o既祝你考到好成績
18就一齊加油啦

我18呀 大家都係讀chem嘅好伙伴
同埋我係絲

原來係藍絲sorry
大大話話20%
係咪已經與5無緣

關學校事嫁咩
我讀band1有著數?
我以為得ies係咁

科科都會拉curve架老友
想當年我番學校搵兩個相熟既老師吹水
除左中文數學差唔多全部人都因為sba比人down左半至一個grade
Band 1著數在整體成績好個分會升 不過自己難高分
Band 3著數在整體成績差 不過自己易d高分
大大話話20%
係咪已經與5無緣

關學校事嫁咩
我讀band1有著數?
我以為得ies係咁

科科都會拉curve架老友
想當年我番學校搵兩個相熟既老師吹水
除左中文數學差唔多全部人都因為sba比人down左半至一個grade
Band 1著數在整體成績好個分會升 不過自己難高分
Band 3著數在整體成績差 不過自己易d高分

原來係咁
明白曬 唔該曬巴打
不過我都係覺得sba係一樣好無謂既野

第一次sba緊張得濟,口窒,失準得7x%-80%
畀個老師笑我做咩今次咁緊張
好淆第二次都炒 頂
想攞5 or above
Ies都係
on撚9

認同 被偉大的教畜累

依個真 屌你仲話ies係為左減輕學生壓力

好淆第二次都炒 頂

80% 得4 唔好ON9啦

要幾多%先有5
Sba ies on撚9架
當年事後買卷 筆試同分但因為ies/sba 低人2個grade
當然你可以話我當年抵死 唔比心機做既
升中四五既唔該你奶好d日校老師袋底+認真做
升中六既考好dse吧啦

利申 當年band3

屌佢老母垃圾制度
Ies都係
on撚9

認同 被偉大的教畜累

依個真 屌你仲話ies係為左減輕學生壓力

ies真係easy 架喎
我間學校真係拎黎拉分
我記得我份通識ies
個咩野過程分 全班都係係拎7成分以上
我同個老師關係好 份野準時交
得閒問佢意見 過程分就拎滿分

好淆第二次都炒 頂

要幾多%先有5

求答,好擔心

好淆第二次都炒 頂

要幾多%先有5

求答,好擔心

屌你我14/24啊英文SBA
80%夠晒5above啦
phy chem bio SBA都炒真係
講定埋個實驗點做,照黎做點會炒
SBA外國野黎既本身
但去到香港
phy chem bio SBA都炒真係
講定埋個實驗點做,照黎做點會炒

sorry lo
我想嫁咩屌

好淆第二次都炒 頂

要幾多%先有5

求答,好擔心

http://lsforum.net/board/viewthread.php?tid=274473
唔計考試屈機SBA中等既
7X~80% 4頂5底
講真有乜好驚 拎5姐,你SBA唔太差DSE考得好既話,點會比呢少少野影響到
趁而家仲有時間就溫多D書好過啦

好淆第二次都炒 頂

要幾多%先有5

求答,好擔心

http://lsforum.net/board/viewthread.php?tid=274473
唔計考試屈機SBA中等既
7X~80% 4頂5底
講真有乜好驚 拎5姐,你SBA唔太差DSE考得好既話,點會比呢少少野影響到
趁而家仲有時間就溫多D書好過啦

多謝你呀巴打,算係放低心頭大石
sba只會影響到5 or above既成績
啫係5**->5*, 5*->5
但係under依個grade就影響唔到咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞