(QP JJ) QP Exam Jun 2021 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
如果個rate 低就齊齊屌佢老母
進度點
屌完咪又死死氣交錢報12月
sad 撚咗
見有補習社mock有
佢d片都係照讀不過Billy 本notes唔差,同埋佢冇教果d真係可以唔溫
我上屆補billy,都靠佢本notes pass
依個combination好似係最難
你浄係溫佢本notes定係都有溫LP?
audit ma, no absolute ar. reasonable is.ok
冇睇過lp。 本lp正係上workshop先有掀過
佢有幾課冇教到
你果時考又空左幾多分?
佢真係非常精簡搞到我有D驚
Btw 有冇人一齊討論下MA今期有咩 hot topic?e.g 大唔大機會考agriculture 呢D新topic?
我同意
上個diet補佢,D片我較2x嚟睇
但notes編排唔錯,我覺得好過Fanny notes
月頭考FE都係溫佢啲notes為主
佢出大路野咪一樣可以唔識

除非你已經熟到冇野好讀
佢真係咁仆街出agriculture insurance 咪全世界收皮
唔值得浪費時間
屌我覺得billy 啲note 冇排過位,有時要拎張白紙狂抄,抄到on999
有冇人去西島中學考, 想知個場係點
Billy d 字又醜,要哂時間估佢寫緊咩
有冇人睇過ma 份pilot paper
Paper好似以前難度
但part a就刁轉過幾前
話billy 份notes精簡 同埋照讀果D有無補過Mark
Same 但我都唔知 交通唔方便
Billy 份notes唔差 反而覺得fanny麻麻
不過補習好睇夾唔夾 青菜蘿蔔各有所好
其實A好似無想像中難
來來去去都係HKFRS 15 16 9加小小
問得唔算习鑽

開波就consolidate
我都覺Fanny麻麻
照書讀解得唔好
而且notes太多
不過佢有心教同幫學生既睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞