其實去到而家咁,仲堅持黃色經濟圈仲有冇意義?

559 回覆
1753 Like 63 Dislike
咩係黃圈?掛幾隻公仔 掛下標語 就係黃店 日日唱好 當佢哋真係黃 幫襯佢哋點樣幫到香港?個濕鳩經濟圈鳩吹左兩年最後香港有因為呢d黃店變好?

咁到底支持黃色經濟支持左咩撚野信念:是光復香港?五大訴求?但出post嘅樓主話五大訴求都已過時,仲講乜撚野以抗爭為信念。

還是你地嘅信念就係一班唔再上街嘅自私撚有位置聚一齊飲飲食食吃喝玩樂當抗爭

哩個圈對個抗爭有咩幫助?幫撚左邊班手足?促進左香港乜撚野民主進程?冇⋯上述嘅都冇!!

咁掛撚住人地抗爭個名但原來都唔係為抗爭,咁黃圈只是’鳩叫革命就天下無敵但三罷都無能為力,最緊要有得飲飲食食‘嘅自私撚嘅抗爭自瀆圈,因明明冇為抗爭盡到力,但又要鳩叫自己盡撚左力,鳩吹自己每日都做左好偉大嘅事,好有意義。就好似我身邊果班年年六四維園打咭鳩叫要爭取民主,但到左中大理大一役果時就鳩縮係屋企出post深表憤怒就當盡左力嘅舊同學一撚樣!

若黃圈唔係為左抗爭,亦冇幫助過手足或推動過任何香港民主進程,咁掛撚住抗爭嘅名義黎自瀆或搵錢,咪即只係一班逃避緊抗爭責任嘅偽抗爭者自私撚去幫襯一班食緊人血饅頭嘅商人而已

最撚on9係個黃圈龍門任擺,惜日嘅黃圈龍頭都可以係會今日嘅人血饅頭。樓主連Mirror都攞埋黎計數⋯⋯真係為左自瀆乜都做得出。

不如樓主分享下612果日去左邊度抗爭,先再出post打飛機叫一眾黃衛兵幫你手淫喇
Ching加油
Btw係融入
係 低成本嘅表態 我一定會繼續堅持
推呀
今日食完光榮 個個講緊純正廣東話
感覺周圍都係同路人 真係有種好踏實嘅感覺
食餐飯都開心啲
講得好!👏🏻
食住藍店,支持舞統台灣!摺被加油繼續衝
我都窮
屋企人去食藍店 問點解咁少人既
pop子又拆ccptoy 大台
全力支持
屌你老味,阻我食姜B餐,黃藍大團結,賺藍營錢俾黃營,藍營投降,不表態的權利,有錢先可以upgrade個表演……

你唔撚知以後再冇唐營梁營,只有香港營咩?
阻柒住我地搵mirror error黃藍大團結
做咩呀?仆街

唔睇TVB? 你都戇鳩,依家黃藍大團結呀!咪撚阻住阿叔睇胡楓同supper jam歌呀!

講真 咩曾比特 林家謙 mirror都一定有買like, view, comment
成日話viu係藍嘅tvb 打手

viu 無炒過亦無雪過任何為香港事件出聲嘅人呀

tvb 炒咗wingto , 雪ali
就係因為佢哋發聲呀

仲未計新聞部將啲狗罪證改到佢哋啱呀
你講埋啲野都冇重點
點覆你呀
成日拎美軍嚟打飛機
係咪覺得自己好幽默

見到唔同意見嘅user
唔係理性同佢理論
而係講埋唔知乜鳩嘅野/當人地係5毛
黃圈就係衰喺你呢啲人手上

你地見唔到其他意見
咪日日打飛機講黃圈幾成功/藍圈點跪/點樣擊退5毛
咪日日勝利囉
其實現實上乜都冇改變過
高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞