其實去到而家咁,仲堅持黃色經濟圈仲有冇意義?

559 回覆
1753 Like 63 Dislike
一直支持黃色經濟圈

希望大家都持之以恆
最緊要睇到班藍閪執柒
孫大炮遺言

「革命尚未成功,同志仍需努力」
講得非常好
成本表的確非常悅目
push
屌你老味,阻我食姜B餐,黃藍大團結,賺藍營錢俾黃營,藍營投降,不表態的權利,有錢先可以upgrade個表演……

你唔撚知以後再冇唐營梁營,只有香港營咩?
阻柒住我地搵mirror error黃藍大團結
做咩呀?仆街

push

好有用 言下之意坐監嗰啲死監躉抵撚死
你有你坐監 我有我移民
以為自己講咁多嘢好撚有用實際幫助係零成日打飛機
睇你點屌咋喎
193之前屌人唔鍾意佢首歌,係老土怪
193夠紅啦
都有4000正評
大家都覺得佢咁講有問題

但屌193唔黃
咪就係引戰狗囉
歪曲事實

但啲人點屌mirror呀?
講supper 講黃店就拉mirror 出黎spin
周圍出現
猛質疑人黃唔黃
話佢當美心宣傳所以食得美心喇
呢種唔係引戰係咩呀

屌19嘅
都係笑佢縮
仲有好多fans 好似我引述嗰啲
語重心長表達自己失望
呢種呢計都唔係引戰
啲人會唔會話19返大灣區開show,所以我地可以移民大灣區啦
咁撚樣呀
所有野都要堅持,有下一代都要教佢地堅持
連登打手係咁催谷嘅乜鳩星夢,身邊同事不論中女師奶定90/00後都冇人討論過
//永遠spin走19 moment同狗達嘅失敗係由1變做0
你唔會期待一個人或團體由-1變番1
但個數字變細嘅衝擊基本上係冇人會接受//

你唔接受係你嘅事
如果用呢個原因去反
你都係鬥黃
都多謝良善巴你堅持出Po有睇你地ig story
呢個post應該要長期頂置
update 少少啦 星夢大把人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞