新屋就黎入伙, 老豆老母堅持要搬過黎暫住

477 回覆
1709 Like 164 Dislike
裝修=劏開兩間 租出去
直接講想有私人空間囉,最多掉少少錢資助佢哋租酒店,反正你買樓佢哋都無幫手比首期,資助佢哋住酒店,仁至義盡啦
喂屌你老母咩 你老豆老母都無緣無故比你住左佢屋企三十幾年啦 人地住你屋企三十幾日 你都牙痛咁聲做乜撚姐
好creative
你都講得幾岩 真係射落廁所都好過生你
裝修嘅嘢
講真準時起到貨真係要還神
有時唔係裝修師傅問題
只要佢父母搬咗入新屋
之後唔想走,就可以對舊屋裝修嫌三嫌四
左改右改拖時間
反正住喺新屋舒舒服服就慢慢玩
裝修一年完唔到都不是夢
未又係200呎, 比200000一定40日起到貨

多過呢個期限一係十號風球, 一係天災先做唔起
你代入下以前個年代諗下先啦 三十幾年前你有二百幾呎都已經不過不失啦 下下用而家個角度諗以前既事真係on9
低能,你有權選擇射落廁所,我係冇權要揀你。有得選擇,我想城gor 係老豆,咁得唔得?

人地自己比首期,自己有獨立生活,唔想比你入黎住就係唔想。同你有冇養我係無關
不過我都明 係連登講孝道無撚用 孝順/錫父母反而係會比屌你on9
至少佢地比左一個機會你出現係呢個世界先啦
之後你既發展係點 各自修行啦
有d 人窮西公屋仔都可以發奮 有d 就自怨自艾唔係出身上流社會富貴家庭
俾左鎖匙同引清兵入關有咩分別
巴打你阿爸阿媽係咁啫,未必個個阿爸阿媽都咁乖
佢地唔肯走唔通真係告佢地咩
唔撚比囉,就係咁簡單
😂
叫雞外賣上屋企,大大聲屌,呀呀呀,睇吓佢哋走唔走
樓主,你又擺幾萬裝修
到時差唔多時候收返單位就見真章
屌你老母 見到你d傻西就想屌柒你
你估佢好想出世?
睇你死款都係溫室小花二世袓

你老母做雞日日收十蚊俾狗屌
你老豆冇撚用娶著隻爛臭西雞

傻西
仲有舊屋既家私
話唔定個ptgf見樓主有樓 自動獻身都唔奇
不過不失問題係 依三十年黎佢地都冇把握機會改善居住環境 食正黃金年代都儲唔到舊錢買樓 去買間三人公屋都未至於淪落到要三個人逼入二百尺屋 樓主父母難聽啲講句 都幾無能
係呀係呀傻西屌你老母 哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞