『歸家post』BNO 5+1 VISA 及 LOTR 申請資訊 (12) VISA有未等候區

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
避免入黑洞都係有齊先去安全啲
順便問句,去北角拎test report+bank statement係咪已經夠?仲有冇咩要準備定
燈到
係,本身係公司準備地震
我預視到好可能會好大影響就想順水推舟歸家,本來諗法好初步,但諗諗下變得愈來愈想走就睇多左野,今日仲book 埋照肺

唔HI都唔出

LOTR最後申請期限到2021年7月19日

到時visitor入境到搞bno visa
我到時又黎多次LOTR IS DEAD
俾普京恥笑緊, 冇可能打
入唔入黑洞同你交咩冇咩關係
你交少野只係會令條隊越黎越慢
正解
燈神出馬
台海就算9數啦
係人都知台灣唔掂得,最少未來幾年都係
打台灣者係叫全世界一齊冇晶片,掂親佢全世界都會揾你
都唔洗講台灣冇左美帝條第一島鍊有缺口

所以,實體戰爭未來幾年都唔會打得成
所謂黑洞d case係十問九個回覆都係叫你等,唔知佢有冇跟過
追得你者係佢睇緊,點會係黑洞
同有冇交齊野冇關
你交唔齊只係拖慢左個officer處理個時間

同埋講左好耐就算home office 保持佢95%申請12星期內搞掂,都有最少千幾個申請係12星期後
2、3月已經有人卡住,4、5月d依家慢慢先出聲話夠鐘都冇回覆,所以先有個現象4、5、6月申請好快批
其實不過係幸運大抽獎,只係抽邊個唔好彩
咁係咪之後無得走
未儲夠錢
身上得幾千
點解之後冇得走?
有缺心走既有冇計劃點儲錢?點先走到?
我驚lotr 完左
Bno 走唔到
我而家慢慢儲緊一個月一萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞