仁王集中討論區(19)忍者不了 玩槍啦望

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
巴打我打邊關可以刷最多武功

刷敵對刀塚

其實我唔知邊個係我敵對刀塚

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

巴打今晚仲打唔打

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

BTW打極最多都係得百幾一場
幾時先夠7萬...

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

巴打今晚仲打唔打

不了 陪老婆食飯

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

幾時先夠7萬...

勢力戰完咗就拎下報酬
會快啲
就快買到阿勝

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

幾時先夠7萬...

勢力戰完咗就拎下報酬
會快啲
就快買到阿勝

得閒去做下西人 做多幾次好快可以買齊d女女
儲定等換西班牙妹

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

幾時先夠7萬...

勢力戰完咗就拎下報酬
會快啲
就快買到阿勝

儲定等換西班牙妹

我用緊屍狂 夠哂特別

刷敵對刀塚

你揀左咩勢力

古唔知乜柒
多錢D果個

打紅色果班啦

幾時先夠7萬...

勢力戰完咗就拎下報酬
會快啲
就快買到阿勝

儲定等換西班牙妹

我成日搵唔到場俾我做西人
想請問下如果我一開始揀左太刀同槍,洗完點玩雙刀/飛鏢有冇影響

想請問下如果我一開始揀左太刀同槍,洗完點玩雙刀/飛鏢有冇影響

你洗完點返相關屬性咪無影響
d技點又唔會少咗
請問洗點書到第4本會再貴啲定fix係10萬?因為我發覺我雙刀配鎖鐮個玩法啲點分配有啲唔夾,想轉太刀配槍,但岩岩玩冇乜錢
請問洗點書到第4本會再貴啲定fix係10萬?因為我發覺我雙刀配鎖鐮個玩法啲點分配有啲唔夾,想轉太刀配槍,但岩岩玩冇乜錢

雙刀鎖鏈絕配wo
點解咁講

雙刀鎖鏈絕配wo
點解咁講

有冇教學,因為我睇左段片教配點,佢用太刀同槍做例子 太體心技,槍體武技,咁佢配點就可以體心武技呢4點不斷加去谷高攻擊力,而雙刀同鎖鐮就好似得技係共用,我岩岩玩,冇咁多精華分配,而家去到大蛤蟆果關發覺唔夠攻防

有冇雙刀配鎖鐮既配點同裝既教學,唔該晒

雙刀鎖鏈絕配wo
點解咁講

有冇教學,因為我睇左段片教配點,佢用太刀同槍做例子 太體心技,槍體武技,咁佢配點就可以體心武技呢4點不斷加去谷高攻擊力,而雙刀同鎖鐮就好似得技係共用,我岩岩玩,冇咁多精華分配,而家去到大蛤蟆果關發覺唔夠攻防

你連10萬都要度住度住 咁點解唔玩死一隻先?
到升上去覺得ok 先再慢慢雙修呢?

雙刀鎖鏈絕配wo
點解咁講

好惡

雙刀鎖鏈絕配wo
點解咁講

雙修冇問題 要谷高攻唔需要加晒咁多項能力
只加每樣武器影響最大嘅個一項就夠 其他點數只要補到夠著裝同開到守護靈技就得
玩到後期你就會發現其實雙修其實冇乜用
唔該晒各位,咁我主力加技啦,唔洗點了
唔洗雙修啦 玩唔掂洗點再黎過
槍撚升技能次序應該係點?
槍撚升技能次序應該係點?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞